Alegeri potrivite pentru campionii mondiali „made in Romania”. Fotbal tenis si AURUL pacii interioare

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33, l-a avut astazi ca invitat special pe președintele Federației Române de Fotbal Tenis, Frederico Tchabass Tavares.

În cadrul emisiunii moderate de Romeo Chiriac, Frederico (alias Fredi pentru prieteni!) a vorbit despre Campionatul Mondial de fotbal tenis care se va organiza în România, despre „fabrica” de campioni mondiali români din carul acestei discipline sportive și despre programele de recuperare a copiilor din zonele defavorizate și a formării lor ca oameni.

De asemenea, în cadrul emisiunii terapeuta Ileana Vlăduț a prezentat rubrica „Alegeri potivite 

 iar actorul Victor Yila pastila „Munca la negru„.

Vizioneaza inregistrarea emisiunii AICI.

Mai jos, rubrica ”Alegeri Potrivite” –  terapeut holistic Ileana Vlăduț

Tema universala actuala este cea a diplomatiei si a pacii. Asadar, nu puteam sa avem astazi un ambasador mai bun decat omul care, venit in Romania de pe meleaguri straine, ne-a adus aurul in ultimii 10 ani de zile, cu echipa nationala de fotbal tenis a Romaniei.

Conflictul, umbra pacii interioare, apare in orice competitie sportiva, ca si in viata de zi cu zi, caci suntem oameni si avem emotii, sentimente. In sportul de performanta ele trebuie gestionate corect si cu luciditate, pentru a face fata presiunii jocului.

Antrenamentele zilnice, atat fizice, cat si mentale, sunt unul dintre secretele succesului sportivilor. Dar, cel mai bine pastrat secret al performantelor lor sportive, sociale si profesionale, este acel sentiment de uniune, de apartenenta la familie, care ii sustine permanent, prin grija si indrumarea antrenorului si omului Frederico Tchabass Tavares.

Si, cum zilele acestea astrul benefic, Jupiter, ne este alaturi, vom reusi sa ne administram mai bine atat bunurile materiale, cat si corpurile. Drept urmare, mai mult sport si miscare nu strica, ba, din contra, ne ajuta sa ne simtim mai bine, sa fim mai sanatosi si sa ne mentinem o greutate corporala optima.

Faceti alegerile potrivite, care sa va aduca pacea interioara si fiti diplomati cu cei din jur. Vorba buna face minuni.

SUCCES CAMPIONILOR!

Aboneaza-te la canalul youtube si fii la curent cu noutatile despre ALEGERI POTRIVITE