Migrația de la urban catre rural si intoarcerea la radacini. 8 zile in care Uranus ne invata sa ascultam si sa ne deschidem

Astazi, in cadrul emisiunii Business Philosophy, am discutat despre migrația de la urban către rural si despre intoarcerea la radacini. Invitatul special al moderatorilor Romeo Chiriac și Laurențiu Ciornei a fost de aceasta data primarul comunei Bârla (judetul Arges), domnul Gheorghe Voicu.

Asa cum poate v-ati obisnuit, la rubrica „ALEGERI POTRIVITE” aducem in prim plan latura spirituala a subiectului abordat in cadrul emisiunii, dar si influentele astrale ale momentului, astfel incat sa fim mai pregatiti  si sa ne simtim mai confortabil cu tranzitele planetare ale Universului.

Astazi, 10 iunie, este ultima zi in care Neptun ne aduce in mod direct constientizari personale sau colective clare. De maine preia stafeta Uranus, care ne va ajuta sa ascultam si sa ne deschidem. Catre mesajele corpului nostru si catre mediul exterior.

Urmeaza opt zile in care vom invata sa avem o relatie mai buna cu corpul nostru fizic, vom invata sa tinem cont de ceea ce el ne transmite prin intermediul emotiilor, al gandurilor si al senzatiilor fizice.

 

 

Nu exista cu adevarat obiceiuri 100% bune sau rele, ci doar obiceiuri. Iar ele ne impietresc atunci cand suntem reticenti la schimbare si tinem cu dintii de ceea ce ne este familiar, cunoscut. Daca vrem sa ne simtim confortabil, ste nevoie sa ramanem flexibili si sa ne adaptam la schimbarile fiecarui ciclu pe care Universul ni-l pune la dispozitie, ca scena de evolutie. Atat in mediul rural, cat si urban. Sa pastram obiceiurile si traditiile benefice si sa constuim pe fundatia lor, astfel incat sa trecem peste orice „furtuna”. Fie ea Covid-19 sau orice altceva.

Ce „Alegeri potrivite” sa facem in perioada ce urmeaza

O perioada buna ca sa ne curatam si sa ne armonizam chakra radacina, fundatia noastra, cea care ne ofera vitalitate, stabilitate, sentimentul de siguranta si de protectie.

Este benefic sa ne facem fiecare o analiza a punctelor tari, a punctelor slabe, a oportunitatilor si a piedicilor pe care le intampinam in domeniile vietii pe care vrem sa le imbunatatim in urmatoarea perioada. Cu alte cuvinte, sa  punem mana pe creion si hartie si sa ne facem propria analiza SWAT, asa cum o fac cei constiinciosi in domeniul de business, cand vor sa fie mai eficienti.

Iata cateva exercitii de impamantare pe care le putem folosi:

  • mersul descult pe pamant sau pe iarba;
  • imbratisarea unui copac, timp de cateva minute;
  • vizualizarea unor radacini care ne ies din talpile picioarelor si ne ancoreaza in pamant, furnizandu-ne vitalitate;
  • vizualizarea unei sfere de culoare rosie, curata si luminoasa, in zona chackrei radacina, adica la baza sirei spinarii.

Asadar, va doresc sa faceti alegerile potrivite si sa va ascultati mesajele subtile ale corpului, astfel incat sa fiti mai bine impamantati si sa va simtiti confortabil in corpul vostru si in viata voastra.

Poate chiar sa jucati o hora…ca la Bârla!

 

Mai jos aveti recomandarile saptamanii!

Daca vrei sa fii la curent cu noutatile Universului pentru a face alegerile potrivite, te invit sa te abonezi la canalul Youtube  Ileana Vladut.

Ileana Vladut

 

 

Cuvinte cheie