Alegeri potrivite si programe speciale de tenis la Academia Victor Hănescu

Editia speciala Business Philosophy de la Canal 33, de duminica, 19 septembrie, l-a avut ca invitat pe fostul mare tenisman Victor Hănescu. A fost cel mai bine clasat jucător român peste un sfert de secol. Cel mai bun loc al carierei lui Hănescu a fost 26 ATP, în anul 2009. A acces până în sferturile de finală de la Roland Garros, în 2005 și a cucerit un titlu ATP (Gstaad), disputând alte patru finale ATP.

Victor a participat la toate turneele din cadrul Davis Cup în fiecare an al întregii sale cariere (2001 – 2014). A câștigat partida de calificare împotriva Belarusului și a dus România în sferturile de finală ale Davis Cup (2005).

În cadrul emisiunii moderate de Romeo Chiriac, fostul număr 26 ATP a vorbit, printre altele, despre industria sportului alb, taberele Train Like a Pro și programele pentru corporatiști care le va lansa în cadrul Academiei.

Vizioneaza inregistrarea emisiunii AICI.

Mai jos, rubrica ”Alegeri Potrivite” –  terapeut holistic Ileana Vlăduț

Maine este ultima zi din tema diplomatiei si a pacii. Asadar, am ales ca invitat al emisiunii un ambasador al sportului alb, care a adus Romaniei numeroase premii.

Conflictul, umbra pacii interioare, apare in orice competitie sportiva. Mai ales in meciurile cheie, cand miza este mare, avem emotii. In tenis si in alte sporturi de performanta emotiile trebuie gestionate corect si cu luciditate, pentru a face fata presiunii jocului.

Antrenamentele zilnice, atat fizice, cat si mentale, asigura succesul sportivilor. Un secret al performantelor sportive, il reprezinta sustinerea permanenta pe care antrenorii si toata echipa de coaching o acorda intr-un mod personalizat, fiecarui jucator in parte.

Jupiter, marele astru benefic ne mai este alaturi astazi. De maine preda stafeta marelui razboinic Marte. O perioada propice pentru a trece la actiune, a face mai multa miscare. Practicarea unui sport sau macar a exercitiilor fizice ne ajuta sa ne mentinem o greutate corporala optima si sa fim mai sanatosi pe termen lung.

Faceti alegerile potrivite pentru a actiona in directia care va aduce aliniere in gand, cuvant si fapte.

Aboneaza-te la canalul youtube si fii la curent cu noutatile despre ALEGERI POTRIVITE