Alertă de trenduri: ce coafuri se poartă în sezonul 2024 de nunți și cum poți oferi aceste stylinguri clientelor tale

În ceea ce privește momentele speciale din viața noastră, nunțile reprezintă un eveniment deosebit care se împletește cu planificări minuțioase, detalii spectaculoase și multă migală. Astfel, în anul 2024 se preconizează ca multe viitoare mirese să opteze pentru coafuri moderne, fresh și rafinate, dar și pentru accesorii inovatoare. Iar tu, ca hairstylist, trebuie să fii la curent cu tendințele și să te pregătești să oferi cele mai bune servicii de înfrumusețare.

De la împletiturile elaborate, la coafurile cu onduleuri subtile, în sezonul nunților din 2024 se poartă totul, iar tu trebuie să fii la înălțime și să te asiguri că inspirația și creativitatea continuă să domine atmosfera în salonul tău.

Iată câteva trenduri în materie de coafuri pentru nunți și cum le poți realiza cu succes

Coafuri în stil Boho

Stilul boho-chic este un stil ce încorporează elemente nonconformiste și nostalgice, fiind perfect pentru miresele free spirited și nunțile care vor avea loc în aer liber. În ceea ce privește evenimentele din 2024, coafurile în stil boho se poartă cu diferite accente, de la cele mai lejere, până la cele mai voluminoase. Împletiturile joacă un rol principal în crearea acestor coafuri. Îți poți pune în aplicare abilitățile de hairstylist și să împletești părul în diferite modele, de la împletiturile clasice, până la cele foarte elaborate. Adăugarea unui accesoriu, precum benzi subțiri din piele, flori sau şiraguri de pietre semiprețioase poate aduce atitudine și originalitate.

Coafuri simple și elegante

În 2024, multe mirese vor opta pentru ceva simplu, dar elegant și rafinat, care să se potrivească tuturor tipurilor de păr. Cocurile strânse la spate sau coafurile cu bucle sunt doar câteva idei potrivite pentru diverse tipuri de nunți – de la cele la restaurant, la cele în aer liber. Pentru a adăuga un element de noutate și originalitate, poți recomanda pentru aceste coafuri diademe și alte accesorii de acest tip, modele complicate de frunze din metal precum și alte accesorii care sunt în trendul anului 2024.

Coafuri accesibile

Dacă vrei să-ți surprinzi clienții și să te asiguri că oferi un serviciu calitativ și accesibil, trebuie să știi ce coafuri sunt în tendințe în această perioadă și să le poți ajusta pentru nevoile și preferințele clientelor tale. În aceasta categorie putem include împletituri cu coadă la spate, aranjamente simple și precise, bucle voluminoase sau coafuri împletite elegante și rafinate. Adu-ți aminte că multe dintre coafurile care par simple, în realitate necesită mare dexteritate și talente artistice, dar și produse de calitate. În acest sens, poți să descoperi produsele de styling de pe Elenapetrache.ro și să te asiguri că vei fi pregătită cu toate cele necesare realizării coafurilor de nuntă.

 

În concluzie, anul 2024 se preconizează a fi plin de surprize și tendințe spectaculoase în ceea ce privește nunțile. Așadar, ca hairstylist, trebuie să fii pregătită pentru a oferi cele mai trendy și rafinate coafuri pentru cele care îți calcă pragul. Dă dovadă de creativitate și experiență, sfătuindu-ți clientele în legătură cu trendurile care ar fi potrivite pentru fiecare în parte.

Sursa foto: Freepik.com