Cupa României la Padbol susținuta de Alexandrion Group

Weekedul 16-17 septembrie  –  Alexandrion Group a susținut cea de-a doua ediție a Cupei României la Padbol.

Organizat de Asociația Română de Padbol, evenimentul a demonstrat pasiunea pentru acest sport și respectul acordat unei competiții naționale, pe care orice partener se poate mândri că îl susține.

 

La eveniment au participat douăzeci și patru de echipe din diferite orașe, însumând aproximativ 60 de jucători. Aceștia au fost însoțiți de președinți de cluburi, familii si prieteni veniți să îi susțină. Organizarea deosebită, amenajarea locației, precum și un permanent public iubitor de sport au întregit reușita evenimentului.

Deschiderea competiției a fost facută de Elisabeta Gherghișan, președinta recent avizatei Federații Române de Padbol, fiind totodată și cea care a dezvoltat acest sport în România.

Din partea Ministerului Sportului au fost prezenți directorul Complexului Sportiv National Lia Manoliu, Florin Oancea, care a urat succes tuturor participanților, Daniel Moroșanu, directorul Direcției pentru Sport București, precum și vedeta și omul de sport Roxana Ciuhulescu.

 

Cupa României a fost înmânată de Elisabeta Gherghișan și reprezentatul Ministerului Sportului la acest eveniment, Subsecretar de Stat Radu Antohi.