„ALEGERI POTRIVITE” pentru o transformare prin sport. Turism montan si outdoor

In seara aceasta, invitatul emisiunii „Business Philosophy” a fost alpinistul David Neacsu.

In cadrul discutiei purtate cu moderatorii Romeo Chiriac si Laurentiu Ciornei, David ne-a vorbit despre expeditiile montane realizare la nivel international, pe cele mai inalte varfuri din lume.

Ne-a impresionat vorbind despre pasiunea lui pentru munte, dar mai nou si pentru delta si pescuitul sportiv.

In calitate de antreprenor si de proprietar al lantului de magazine Himalaya, dedicat echipamentului sportiv si de outdoor, ne-a vorbit despre impactul Covid19 asupra activitatii sale comerciale, dar si despre trendul romanilor de a face mai des drumetii in natura.

Tot in cadrul emisiunii, Victor Yila ne-a incantat, ca de obicei, cu rubrica „Munca la negru” si cu o melodie congoleza.

La rubrica „Alegeri Potrivite” am aflat ca astazi, de luna plina, avem ocazia perfecta de a lasa in urma tot ceea ce nu ne mai este de folos si ne mentine intr-o varianta veche a noastra. Asadar, dati la o parte tipare mentale ce nu mai servesc transformarii voastre, astfel incat sa puteti ajunge cu usurinta la un nou potential.

De maine, 3 septembrie, intram timp de 8 zile in ciclul lui Saturn, marele profesor care ne aduce lectia asumarii. Asumarea a cine suntem in totalitate, asumarea alegerilor facute in viata, de fiecare dintre noi.

Si tot de maine, tema universala a Transmutarii, ne sustine sa ne provocam limitele si limitarile pentru a  alchimiza vechiul Eu Sunt.

Faceti pace cu trecutul. Acceptati-l si mergeti mai departe ca si cocreatori ai vietii.

Evitati poluarea, mancati sanatos, ganditi cat mai des pozitiv si bucurativ-a de ceea ce viata ne ofera in fiecare clipa.

Dacă sunteți răbdători și nereactivi, lumina va străluci în cele din urmă. 

Ileana Vladut

Cuvinte cheie