„Ape curate asumate” – poarta către creativitate

In cadrul proiectului „Ape curate asumate”, sustinut de Aqua Crapatica, ne dorim ca tu sa cunosti cat mai bine apa si sa contribui la pastrarea curateniei ei. Astazi vorbim despre apele interioare, despre emotii.

Cum le descatusam prin lucrul cu subconstientul? Simplu. Prin desenul mandalelor.

Cu totii, adulti, tineri si copii, prezenti astazi la Centrul holistic Soma, din Bucuresti, am facut cunostinta astazi cu tehnica punctelor in culori acrilice si am lasat apoi inspiratia sa puna nuantele potrivite pe panza.

Ne-am pus în acord cu noi înșine, cu părțile profunde din noi, într-o atmosferă plină de relaxare, culori, joc, muzică și meditație creativă. Am invăţat sa desenăm mandale şi sa folosim jocul cu cărţile terapeutice Cope, pentru a accesa creativitatea într-un mod blȃnd, contemplativ.

 Creativitate. Care sunt Efectele?

Pictarea mandalelor acționează asupra intregii personalități. Devii creatorul tău, varianta ta ideală. Impreuna cu cartile trapeutice, mandalele te ajuta sa iti cunosti emotiile si sa iti dezvolti creativitatea. Desenul realizat, mandala, poate deveni un obiect decorativ original, deosebit si inspirat pentru casa sau biroul tau. Ori un cadou pentru cineva drag.

Asuma-ti si tu o mica parte de contributie pentru a pastra apele cat mai curate!

Evenimentul lunar “APE CURATE ASUMATE” este organizat  de Portalul PR Spiritual TOT CEEA CE ESTE (totceeaceeste.ro).

Cuvinte cheie