Beneficii ale înotului și situația creată de închiderea bazinelor

Emisiunea Business Philosophy, de la Canal 33, care va avea loc miercuri, 14 aprilie, de la ora 18:00, îl va avea ca invitat special pe Lucian Barbu – instructor natație la Alexandreea Club Fitness & Spa.

Impreuna cu moderatorii  Romeo Chiriac și Laurențiu Ciornei, instructorul va vorbi despre multiplele beneficii ale înotului și situația delicată creată de închiderea bazinelor.

La Alexandreea Club Fitness & SPA, proprietarul acestui club ultramodern, Alexandru Hârleșteanu a reușit să creeze o adevărată oază de relaxare și mișcare, alături de managerul executiv Bogdan Comșa și de o întreagă echipă de profesioniști, printre care și Ana Guther.

La 19 aprilie 2010, s-a inaugurat unul dintre cele mai moderne și complexe centre de mișcare din România, Alexandreea Club Fitness & Spa (fitnessandspa.ro), pe Bulevardul Basarabia, nr. 37-39 din București.

Complexul are o suprafață de aproximativ 3.500 mp și oferă acces la sala de fitness, aerobic, cycling, piscină, saună, jacuzzi, masaj, cosmetică, cabinet de evaluare nutrițională, solar, la un teren acoperit de fotbal cu suprafață de joc artificială și la parcare privată.

La acestea se adauga și un teren de fotbal acoperit, cu suprafață de joc artificială.  Sala de aerobic, una dintre cele mai mari din București, are aproximativ 250 mp, unde se sustin programe de BodyART, Pilates, TAE BO sau Zumba Dance,  La etajul 2 al clubului se află clasa de cycling, dotată cu gama de vârf a bicicletelor TechnoGym, numărul 1 mondial în domeniu.

 

Tot în cadrul emisiunii, terapeuta Ileana Vlăduț va prezenta rubrica ”Alegeri Potrivite”, iar actorul Victor Yila va avea pastila ”Munca la negru”.

Cuvinte cheie