Armenia a câștigat Turneul Internațional Media din Egipt. Mesaj de susținere pentru Ucraina din partea jurnaliștilor români

Armenia a câștigat Turneul Internațional Media din Egipt. Mesaj de susținere pentru Ucraina din partea jurnaliștilor români
Naționala de fotbal a jurnaliștilor din Armenia a câștigat Turneul Internațional Media din Egipt, care a avut loc la Marine Sports Club din Hurghada.
Delegația ziariștilor din România a transmis un mesaj de sustinere pentru Ucraina, campioana ultimei editii a Turneului Internațional Media din Egipt.
(Foto cu naționala jurnaliștilor Ucrainieni, campioana ediției 2021  a Turneului Internațional Media din Egipt)
Campioana en-titre Ucraina își anunțase prezenta și la editia din acest an a Turneului din Hurghada, dar nu a mai putut veni din cauza războiului declanșat de Rusia, așa cum am mai scris AICI.
Presedintele Asociatiei Presei Sportive din Republica Moldova, Eduard Ciobanu, a fost premiat cu Albumul de Colectie „România și Sfântul Munte Athos”, lucrare izvorâta din dragoste și recunoaștere a bogatei lumi ce sălășluiește în sufletul romanesc.
Albumul a fost oferit de Romeo Chiriac, președintele Clubului Media Business, editarea lucrării de colecție fiind sponsorizata de Alexandrion Group. De asemenea, au fost premiati și alți oficiali, printre care si cei din cadrul Ministerului Tineretului și Sportului și ai Ministerul Energiei din Egipt.

Naționala de fotbal a jurnaliștilor români a participat la cea de-a X-a ediție a Turneului Internațional Media din Egipt, care a avut loc la Marine Sports Club din Hurghada, în urma invitației primite de Clubul Media Business.

Alături de naționala de fotbal a jurnaliștilor români, care a fost sponsorizată de Aqua Carpatica, Clubul Media Business, Alexandrion Group și Insights România, în competiție s-au mai aflat, printre altele, selecționatele similare ale Egiptului, Armeniei și Republicii Modova.

Acțiunea din acest an a reunit asociații media din Europa și Asia și a avut ca scop promovarea prin sport și dialog intercultural a păcii și turismului.

(corespondență din Hurghada de la Romeo Chiriac)

The post https://sportm.ro/romania-va-participa-la-cea-de-a-x-a-editie-a-turneului-international-media-din-egipt/ appeared first on Revista Sport Magazin