BIC a democratizat arta scrisului și le-a oferit tuturor puterea exprimării creative. Investind în educație.

Scopul BIC era să creeze un produs care să raspundă unei nevoi fundamentale a consumatilor: un instrument de scris fluid și fără efort. Dar rezultatul a fost mult mai mult. BIC a democratizat arta scrisului și le-a oferit tuturor puterea exprimării creative. A creat o sezație de ușurință și încântare în milioanele de momente care alcătuiesc experiența umană.

Pe lângă activitatea sa comercială, BIC a evidențiat și angajamentul său față de responsabilitatea socială și dezvoltarea durabilă. Compania a fost implicată în diverse inițiative pentru a promova educația li accesul la instrumente de scriere în comunitățile defavorizate.

BIC continuă să investească în viitor prin inițiative precum Concursul BIC pentru Educație, care susțin dezvoltarea copiilor în toată lumea. Aceste eforturi reprezintă o parte esențială a misiunii de a sprijini educația și reflectă angajamentul nostru de a îmbunătăți mediul de învățare pentru elevi.

O parte din sponsorizare se va duce către echipa Multitouchcnme a Colegiului Național Mihai Eminescu Satu Mare. Echipa a fost înființată în 2010 și este singulară în sistemul educațional românesc prin viziunea pe care se construiește demersul cercetării.

Prin această donație, BIC și Narada, împreună cu toți consumatorii de produse de papetărie BIC, își propun să aducă o transformare semnificativă în comunitatea de elevi și profesori de la Satu Mare prin:

  • Dotarea laboratorului Green Tech Lab – Transdisciplinary Conception (echipamente necesare clubului de robotică, resurse proiecte STEAM, mobilier);
  • Introducere în mediul academic de cercetare – publicarea primului ghid de bune practici în inovație, robotică, transdisciplinaritate.
  • Susținerea performanței – acces la competiții;
  • Program de mentorat;

 

 

 

Cuvinte cheie