Binecuvantarea si sfintirea apelor. Restabilirea scopului inițial al apei

Binecuvantarea si sfintirea apelor. Restabilirea scopului inițial al apei

Ori de cate ori binecuvantam apa intr-un mod constient si profund, transmitem mesaje de pace, Iubire si recunostinta, care ajung la apa din celulele tuturor oamenilor si din Natura.

Sarbatoare de Boboteaza ne aminteste sa ne intoarcem la origini, la scopul originar al apei, acela de a ne reconecta cu puritatea sufleteasca, cu pacea si linistea interioara, care sunt permanent prezente in interiorul nostru.

Calatoriti in interiorul vostru, gasiti izvoarele darurilor personale si dezvaluiti-le lumii! Forta care vine din interior va va modela realitatea pe care o doriti, asa cum apele puternice ale fluviului modeleaza piatra muntilor. Forta apelor creeaza realitatea: in noi si in afara noastra!

Sfințirea apelor – restabilirea scopului inițial al apei

„În binecuvântarea apei din ziua de Bobotează, cerem și ne rugăm ca scopul inițial al apei, ca sursă de viață, binecuvântare și sfințenie să ne fie descoperit nouă atunci când o bem.” ( cuvantul-ortodox.ro)

O zi cu Ape binecuvantate!

„Ape curate asumate”, proiect sustinut se Aqua Carpatica, ne inspira permanent pentru intoarcerea la puritate. Puritatea apelor si a emotiilor noastre!

Prin evenimentele si actiunile de constientizare si educare privind potentialul si ecologizarea apelor,  proiectul #apecurateasumate se alatura surselor de pace interioara si  de armonizare a mediului acvatic.

Apele Carpatilor