Andrada Popa – No time for me (@Eurovision România 2023)

Andrada Popa, cântăreață-compozitoare si actriță cunoscută la nivel internațional s-a calificat în finala Eurovision România 2023, cu piesa „No time for me”.

Va avea numărul de concurs 3, iar anul acesta o poți vota prin sms – la tarif normal – sau online AICI. Selecția Națională va avea loc pe 11 februarie 2023.

Andrada a intrat în lumina reflectoarelor de la o vârstă fragedă. A reprezentat România la Eurovision Junior când avea doar 10 ani și a câștigat peste 30 de trofee la concursuri de muzică din toată Europa.

La doar 13 ani, a avut primul rol în ceea una dintre cele mai premiate seriale muzicale TV din România, „Pariu cu Viața”. A lansat două single-uri „Champions in Disguise” și „1,2,3” sub Cat Music România.

În 2016 s-a mutat la Londra pentru a obține diploma în Teatru Muzical. În timp ce studia la London College of Music, a început o colaborare cu Universal Music Publishing, ITV și Sky TV UK, scriind și interpretând în proiecte precum Love Island, Sierpień w HBO și multe alte reclame și trailere internaționale.

În august 2019, Andrada a lansat un videoclip muzical prin AMG Sony pentru single-ul ei „I’ll Be Lovin ‘You” și a ajuns la peste 400.000 de vizualizări pe Youtube. Piesa a atins punctul 2 în Music Worx Chart. Lansările „High on Love”, „Different Kind of Christmas” și „Sign from God” i-au adus peste un milion de accesări pe toate platformele muzicale.

 

Cuvinte cheie