Tu esti terapeutul meu holistic?

De la macro la micro, de la evolutie planetara la cea individuala, suntem intr-o continua si accelerata ascensiune. Pe acest fond minunat de sustinere, tot mai multe terapii se fac din ce in ce mai cunoscute, cu cat mai variate, satisfacand o gama mai larga de dorinte.

Ce este bine de luat in vedere cand te programezi la astfel de terapie?

In intalnirea cu un terapeut, indiferent de genul de terapie de care vorbim, consider intentia ca fiind cea mai importanta. Inainte sa iti faci o programare la un terapeut holistic, gandeste-te bine la intentia ta. Ce iti doresti tu?

Aminteste-ti ca Universul raspunde cerintei tale. Pentru simplificare, te rog sa iti imaginezi Universul ca pe o forta infinita ce oglindeste ceea ce este in tine. In acest caz cu siguranta nu iti doresti sa mergi la o sesiune de terapie individuala sau de grup, doar ca sa iti demonstrezi ca aceasta nu functioneaza in cazul tau. Apoi, sa nu te miri ca lucrurile chiar nu se leaga pentru tine. Universul raspunde cerintei tale. Te incurajez sa iti iei timpul necesar, sa te uiti in interior, si sa indentifici ce iti doresti.

Cum setez intentia pentru sesiune?

Clarifica-ti tu in primul rand ce anume vrei sa obtii in urma acestei intrevederi. Fii clar(a) in specificatie, ce iti doresti in urma intalnirii prezente si ce iti doresti pe termen lung, unde vrei sa te aduca acesti pasi? Comunica cu terapeutul holistic ales de tine, transmite-i intentia ta, clarifica ce iti doresti pe termen scurt si unde vrei sa ajungi pe viitor. Permite-i terapeutului sa iti prezinte cu ce te poate el sustine, si daca e cazul sa te ajute sa iti clarifici intentia. Fiecare cuvant vine cu propria sa vibratie, si implicit duce la un rezultat diferit. E o diferenta intre intelegere, schimbare, armonizare si echilibrare, de exemplu.

Intrebari, neclaritati?

Sigur ca poti cauta pe internetul plin de resurse, insa parte din conexiunea ta cu terapeutul ales de tine este chiar asta. Asa ca daca ai intrebari sau nelamuriri in legatura cu terapia respectiva, intreaba-l direct pe cel, cu care iti doresti sa lucrezi.

Chiar asa, cum iti alegi terapeutul holistic?

Te incurajez sa gasesti un terapeut cu care sa rezonezi. Adica: sa vorbiti aceasi limba, sa iti placa felul lui de a fii, sa simti ca ai ceva in comun cu el, sa simti ca te poti apropia si te poti deschide. Evita sa te duci la terapie, la cineva care nu iti place sau care te deranjeaza, adica la cineva cu care nu rezonezi.

Daca vorbim de terapii ce folosesc hipnoza, personal nu m-as duce la un terapeut despre care nu cunosc nimic, si daca nu am o recomandare clara, de la cineva cunoscut, despre activitatea sa. In acest caz, cu atat mai mult este importanta intentia ta!

De la primele cursuri am invatat un lucru clar, terapeutul holistic este ‘recipientul’ prin care spiritul / energia se manifesta aici pe Pamant. Evita terapeutii care fac ei pentru tine, care iti spun ca te vindeca, salveaza, reasambleaza si asa mai departe. NU. Indiferent de energia pe care terapetul o transmite, tu primitorul esti cel care decide cat si in ce masura functioneaza acest lucru pentru tine. Da, depinde si de deschiderea si increderea ta, insa sa fie clar, ca doar tu decizi in interiorul tau, daca energia iti foloseste pentru vindecare sau te aduce mai aproape de ea. Te rog sa ai in vedere ca atunci cand alegi un terapeut holistic, il investesti cu putere, prin simpla alegere. Alege un terapeut care sa te sustina, sa te imputerniceasca, sa te incurajeze si sa te stimuleze. Daca primesti si tema pentru acasa, cu atat mai bine.

Aminteste-ti ca situatia in care te afli este un proces prin care sufletul tau evolueaza. Fara acesta lectie nu poti evolua, si atunci e indicat sa alegi pe cineva care te sustine sa faci acest pas, nu cineva care rezolva situatia pentru tine.

 

Pentru eficienta iti propun:

  • Clarifica ce iti doresti.
  • Stabileste intentia ta de lucru.
  • Comunica cu terapeutul tau holistic.
  • Alege un terapeut holistic cu care rezonezi.
  • Evita terapeutii care fac tot pentru tine.
  • Fii decis sa iti asumi si teme pentru acasa.
  • Aminteste-ti sa te bucuri de fiecare clipa.

Daca simti ca intre noi exista o rezonanta, te invit sa ma contactezi. Ma gasesti la Brasov si iti stau la dispozitie cu terapii alternative si complementare, menite sa te sustina in procesul tau de evolutie. Nu fac partea ta de treaba, doar pe a mea. In plus mai dau si teme pentru acasa cand este cazul 😉

Pentru detalii si programari imi poti scrie la: hello@sproutsoflight.com, sau ma poti contacta la: 0727.193 707.

Andreea-Cristina Chis

sursa :   http://www.sproutsoflight.com/

Cuvinte cheie