CUM SĂ-I IERȚI MAI UȘOR ȘI MAI REPEDE PE CEI CARE ȚI-AU GREȘIT

In Recomandările noastre On
- Updated

Cât de greu este uneori să-l ierți pe cel care ți-a greșit? Uneori, aproape imposibil, însă a ierta persoana care ți-a făcut rău, înseamnă în primul rând a te elibera pe tine. Iată care sunt cele mai bune tehnici ca să ierți mai repede.

Pune-te în situația celuilalt

Oamenii de știință spun că cel mai important lucru pentru a-l ierta pe cel care ți-a făcut rău este să începi să iubești mai mult, pentru că astfel vei fi mult mai înțelegător și îți va fi neutralizată furia pe care o simți.

De asemenea, trebuie să înveți să te pui în pielea celuilalt, pentru că toți greșim și nimeni nu este perfect. Și până la urmă, tot oamenii de știință spun că greșeala înseamnă evoluție. Așa că atunci când te simți rănit, nu reacționa imediat și analizează care sunt de fapt motivele pentru care o persoană ar fac așa ceva.

Extrem de important este ca întotdeauna să încerci pe cât mai mult posibil să elimini furia interioară care nu-ți dă pace. Pentru că, spun cercetătorii, fără să eliberezi această furie, iertarea nu este pe deplin completă.

Acorda-ti sansa pe care o meriti, de a nu-ti mai produce singur suferinta. Viata ne-a fost daruita tuturor pentru a fi traita in bucurie, lumina si iubire.

Foloseste afirmatiile din HO’OPONOPONO

Iarta-ma! Imi pare rau! Te iubesc! Multumesc!

Recomandate ca „ustensile ajutatoare” sunt urmatoarele remedii din terapia florala Bach:

Cretisoara  – pentru frica cu cauze cunoscute

Plopul tremurator  – pentru frici cu cauze necunoscute, anxietate de anticipare

Pinul – pentru autoinvinovatire

Ilicele – pentru deschiderea sufletului  :))

http://perfectlotus.ro


You may also read!

Invaţă de la apă sa curgi, fără să opui rezistenţă! “Magia apei informate”, ediția XXVII. AQUA Carpatica

Cea de-a douăzecişişaptea ediție a evenimentului “Magia apei informate” susținut de AQUA Carpatica  a avut loc miercuri, 21 august 2019,

Read More...

REȚETA ZILEI de 22 August pentru a FI OM

Află zilnic mesajul OMULUI și mesajul INIMII prin „REȚETA ILENUCĂI”. Vei afla reteta optima pentru fiecare zi. Mesajele vin sub forma a doua chei

Read More...

REȚETA ZILEI de 21 August pentru a FI OM

Află zilnic mesajul OMULUI și mesajul INIMII prin „REȚETA ILENUCĂI”. Vei afla reteta optima pentru fiecare zi. Mesajele vin sub forma a doua chei

Read More...

Mobile Sliding Menu