Descoperă ACUM cum să transformi designul casei tale cu ajutorul tablourilor abstracte

Dacă urmează să te muți într-o casă nouă sau să faci o schimbare de decor în actuala ta locuință, vine acel moment în care te întrebi ce să faci cu pereții goi. Camerele de zi și dormitoarele sunt spațiile în care oamenii petrec, de obicei, cel mai mult timp, așa că este posibil ca și tu să îți dorești să începi cu ele. Oricare ar fi stilul casei tale, formal sau informal, scopul unui tablou este să îți încânte privirea și să creeze un spațiu în care să te simți fericit. Dacă îți dorești să afli cum să transformi designul casei tale cu ajutorul tablourilor abstracte, citește în continuare acest articol.

 

Iată ce trebuie să știi despre alegerea tabloului perfect pentru locuința ta!

 

Alege tabloul, nu schimba mobila

 

Primul instinct pe care îl ai atunci când vrei să schimbi designul casei tale este să schimbi mobila sau să vopsești pereții. Când vine vorba de mobilier, tendințele de design vin și pleacă, iar preferințele de vopsea se schimbă constant. Totuși, dacă îți dorești să faci o schimbare fără a cheltui o avere, începe cu tablourile, nu cu mobila. Nu ai găsit încă modelul potrivit? Poți opta pentru mai multe modele de tablouri abstracte de la Pepanza, cunoscuți pentru diversitatea și calitatea produselor.

 

Tabloul îți definește personalitatea

 

Arta abstractă este o modalitate versatilă de exprimare, care oferă multiple posibilități de a completa decorul casei tale. Alege însă, cu atenție tabloul care îți place, fiindcă acesta va spune multe despre personalitatea ta. În plus, va fi un subiect bun pentru începerea unei conversații. Fie că îți plac animalele, ești un iubitor de natură sau o persoană discretă și minimalistă, tablourile abstracte te vor ajuta să personalizezi pereții locuinței și să îți exprimi personalitatea.

 

Atmosfera camerelor

 

Atmosfera potrivită în locuință este unul din obiectivele pe care majoritatea oamenilor îl au. Te poți folosi de un tablou abstract pentru a susține atmosfera dintr-o cameră sau pentru a distrage atenția de la aceasta. Atunci când alegi tabloul potrivit, e important să fii atent la culoare, model și compoziție. În camerele de zi este indicat să alegi un model energic, care poate crea o stare de spirit bună. Pe de altă parte, într-o cameră pentru relaxare este potrivită o pictură în culori armonioase.

 

Arta abstractă preia subiecte din realitate și le prezintă într-un mod diferit față de modul în care vezi tu lucrurile. Culorile, formele și liniile apelează la imaginația privitorului și îi permite acestuia să aibă propria interpretare. Atunci când vrei să faci o schimbare în locuința ta, alege tabloul care îți place și care se potrivește cu personalitatea ta, fiindcă, spre deosebire de alte obiecte, tablourile care te reprezintă nu se demodează niciodată.

 

Sursă foto: pexels.com