Echinoctiul de Toamna

Echinoctiul de Toamna
Echinoctiul de Toamna (22.09.2017) face parte din Resetarile Universale Majore care ne aliniaza la Echilibrul Universal. Marcheaza inceputul Toamnei si momentul in care ziua devine egala cu noaptea. Este timpul cand armonia perfecta intre energiile primordiale feminine (YIN) si masculine (Yang) creaza oportunitatea unui restart si a unor mari schimbari in viata noastra!
Cheile de acces la darurile Echinoctiului de Toamna


Constientizeaza Recolta anului  
Echinocțiul este sărbătorit în întreaga lume sub forma Festivalurilor Recoltei in care este onorata munca depusa de-a lungul anului si in care se exprima recunostiinta pentru roadele obtinute. Este timpul perfect sa facem un bilant al anului pentru a vedea realizarile, plusurile, minusurile si ce mai avem de facut in continuare.
 
Pregateste-te pentru sfarsitul anului
Este inceputul unui proces de clarificare interioara cu privire la modul in care vrei sa finalizezi ceea ce ai creat in acest an.
 
Fii pregatit sa primesti solutii magice 
Resetarea Universului la Legea Echilibrului, va reconfigura puzzle-ul vietii si poate aduce solutii neasteptate la provocarile noastre, pe ultima suta de metri a anului.
 
Pregateste-te interior pentru Solstitiul de Iarna
Începând cu 22 septembrie până pe 21 decembrie, durata zilelor va continua să scadă iar cea a nopţilor să crească. Directia de curgere a energiilor universale favorizeaza cel mai mult acum cresterea interioara prin resorbtie, introspectie, liniste interioara, starea pura de constienta. Incepem sa ne pregatim printr-o practica sistematica de purificare si de extindere a constiintei pentru a intelege care va fi Noua Directie de Evolutie in anul urmator, incepand cu Solstitiul de Iarna.
 
Elibereaza umbrele si spiritele rele  
Echinoxul este o zi de sacrificiu. Acesta este timpul perfect sa privim la întunericul interior pentru a constientiza umbrele din viata noastra pe care este necesar sa le eliberam acum pentru a fi in echilibru.

Gaseste Calea de Mijloc pentru a-ti echilibra viata
Arta de a trai in echilibru presupune sa ai simtul masurii  in tot ce faci si sa eviti excesele. Echinoctiul ne ajuta sa constientizam domeniile de viata unde suntem dezechilibrati si sa gasim calea de mijoc pentru a imbina armonios toate aspectele vietii.

Arta Relatiilor Nobile


Anul acesta Echinoctiul aduce oportunitatea de a crea Relatii Nobile.
In acest an Echinoctiul de Toamna este foarte special.Timp de un an, planeta noastra a beneficiat de vibratiile lui Jupiter in semnul Balantei, semnul parteneriatelor corecte si a relatiilor de cuplu implinitoare. Jupiter a venit sa schimbe programele vechi relationale bazate pe nevoi, interese si frici care au condus de-a lungul Istoriei Umanitatii  la suferinte si atasamente intre oameni. El a transmis o viziune inalta a iubirii care sa conduca oamenii la Relatii Nobile care sa serveasca scopului lor evolutiv.
 
Exploreaza la acest Echinoctiu noile directii de evolutie ale Relatiilor Nobile, pentru a aduce in viata ta fericirea si implinirea relationala de care ai nevoie. 

Integreaza in relatiile tale noua constiinta a Iubirii care cuprinde:
Vointa de a iubi autentic; Alinierea la Iubirea Divina; Relatii Parteneriale Corecte; Armonizarea Conflictelor, Transfigurarea Partenerului, Sustinerea reciproca a Idealurilor, Sacralizarea Erosului.


Pentru a maximiza oportunitățile de transformare, va invitam la workshop-ul
Ceremonia Echinoctiului de Toamna din 22 septembrie 2017 
pentru a accesa Comorile Universului si pentru a va pregati de sfarsitul anului.

Facilitator  workshop, astrolog Cerasella Pere
www.cerasellapereastrology.com
Facebook: cerasellapereastrology

Detalii eveniment
Data : vineri, 22 septembrie 2017, intre orele 18:30 – 21:30
Sediu: se va comunica persoanelor care se vor inscrie  
Inscrieri: pe adresa de email cerasella2005@yahoo.com
Contributia: 149 Lei

Consultatie personalizata
Pentru a sti mai mult cum sa te pregatesti de sfarsitul anului si care sunt directiile tale de evolutie in plan relational dupa Echinoctiul de Toamna din 22 septembrie 2017, programeaza-ti o consultatie trimitand un email pe adresa cerasella2005@yahoo.com.

Cuvinte cheie