Măreşte-ţi frecvenţa energetică personală

„Vibratia pe care o emiti este frecventa personala energetica. Este o culminare a fiecarei vieti pe care ai trait-o, a fiecarui gand pe care l-ai avut si a fiecarei actiuni pe care vreodata ai efectuat-o.

Este energia care inconjoara si penetreaza fiecare celula a corpului tau,vibratia ta este semnatura ta divina, esenta sufletului tau. Asa cum nu exista doi fulgi de zapada la fel nu vor exista doua suflete in Univers cu aceeasi semnatura energetica. Asa de incredibil si de special esti!

Vibratia ta este o reflectare directa a gandurilor tale interioare, a sentimentelor, convingerilor , a alegerii cuvintelor , a cat de bine ai grija de tine, de Planeta, de ceilalti.

Cu cat este vibratia mai inalta cu atat mai multa Lumina emitem, particulele de Lumina din noi vibreaza mult mai repede si cu atat suntem mai puternici conectati cu sufletul nostru si cu Dumnezeu.

Atunci cand vibratia noastra este joasa, particulele de Lumina din interiorul Fiintei noastre vibreaza foarte incet si se condenseaza. Energia noastra se simte cu adevarat grea pentru ca nu ne aliniem cu sufletul ori cu Sinele nostru divin, alegerile care le facem si faptele noastre vor pleca mai mult din ego sau dintr-o incredere scazuta de sine.

Convingerile denaturate, frica, furia,resentimentele, autoinvinovatirea sau invinovatirea celorlalti, gelozia, judecata, rusinea, dependentele , neiertarea, dragostea conditionata, lipsa de valoare de sine, lacomia, constiinta de separare si sanatatea precara va mentin energia vibratoare scazuta.

Cand esti o Fiinta vibrational inalta recunosti divinitatea din tine si din altii. Esti aliniat cu sufletul tau care este alimentat de spirit, ai o sanatate vibranta si viata ta va curge cu usurinta si gratie.

Desi ne identificam cu corpul nostru fizic suntem Fiinte de Lumina si Energie. Totul este energie. Fiecare gand, cuvant, senzatie si lucru este energie…Totul!

Lucruri care sunt solide sunt de fapt particule de energie foarte bine compactate astfel incat s-a creat o forma sau materie fizica.

Corpul nostru fizic, acea parte din noi care nu este eterna, este inconjurat de esenta eterna divina formata din campurile noastre energetice emotionale, mentale si spirituale.

Noi suntem mai mult decat corpul fizic, noi suntem de fapt Fiinte multidimensionale, energetice, spirituale care au o experienta umana,fizica.

Este important sa aducem in constiinta noastra cat mai multe nivele ale corpului energetic. Asta este cheia catre cresterea noastra, atunci cand aducem asta in constiinta noastra sufletul nostru va integra toate nivelele noastre energetice si ne va aduce intr-o stare de plenitudine.

Fiecare dintre noi este nevoie sa constientizeze cine este si sa-si revendice energia.

Cand devenim constienti de corpurile noastre energetice si ne stabilim clar intentia de a le vindeca,echilibra si activa, noi avem potentialul de a ne ridica vibratia noastra la un asfel de punct incat straturile energetice ale corpului nostru se vor unifica si activa creand „corpul nostru de Lumina” .

Atunci cand ne inaltam la o stare atat de inalta vibrational Sinele nostru spiritual, samanta de divinitate care este in fiecare se uneste cu corpul fizic. Acest lucru nu se poate intampla pana noi nu ne ridicam vibratia suficient de mult pentru ca uniunea divina sa apara.

Acesta este momentul ILUMINARII si revenirea la identitatea si esenta noastra spirituala.

Odata ce acest lucru se intampla nu vom mai fi niciodata la fel si vom porni in noua noastra calatorie prin viata catre descoperirea de sine si dezvoltarea constiintei cristice. Aceasta este adevarata semnificatie a „renasterii”noastre.

A fi renascut nu este un concept mental, o credinta sau o dorinta de a fi o persoana mai buna. Este o experienta incredibila in care fiecare celula din corpul nostru este inundata cu lumina, toate campurile energetice si chakrele sunt curatate, blocajele energetice sunt eliberate, karma este vindecata, componente latente de ADN sunt activate, darurile noastre spirituale sunt returnate si constiinta este extinsa.

Renasterea noastra in corpul fizic este cand esenta noastra divina fuzioneaza cu corpul nostru fizic si traim o unitate completa cu Dumnezeu si cu Tot Ceea Ce Este. Atunci experimentam adevarata noastra natura, adevarul fiintei noastre.

Acesta este planul divin pentru toata lumea, sa ajungem in cele din urma la aceasta stare de uniune divina ce ne ajuta sa aducem Raiul (Spiritul) aici, jos, pe Pamant (in materie).

Suntem in plin proces de ascensiune planetara si toti cei care aleg sa ramana pe aceasta Planeta este nevoie sa isi ridice vibratia suficient de mult pentru a se ancora in sinele lor spiritual.

Fiecaruia dintre noi i se cere sa permita acest proces care ne permite sa renastem din iluziile ego-ului, sa emitem lumina in toate umbrele constiintei noastre astfel incat sa ne recuperam partile respinse din noi in plinatate. Desi Sinele nostru divin niciodata nu este separat de noi,  Creatorul ne-a dat liberul arbitru si de aceea este nevoie sa fie decizia noastra de a ne inalta astfel incat sa activam dreptul nostru din nastere a realizarii divine.” (vindecaviata.wordpress.com)

 

Cuvinte cheie