Ediţia XXII – zbor si culoare la Magia apei informate

In Spiritual PR, Stiri, Succes Press & PR On
- Updated

A XXII-a ediţie a Magiei apei informate, eveniment susţinut de AQUA Carpatica, a venit pe 15 martie cu un gand de primavara si de transformare interioara. Copiii grădiniţei “Dumbrava minunată” din Pipera, Voluntari s-au bucurat ca de fiecare data de intalnirea cu plansele de desen insotite de povestea si de jocul „emotiilor”.

Astazi au invatat de la flori si fluturi ce inseamna sa te transformi si sa te deschizi in fata celorlalti, ce inseamna sa iti identifici si sa iti exprimi nevoile si emotiile, astfel incat comunicarea sa fie cat mai clara si mai usoara, atat intre copii, cat si intre ei si adulti; fie ca este vorba de parinti sau de prieteni.

Invatam mereu si luam din ceea ce ne ofera ca model natura. Asa cum florile si fluturii coopereaza si se ajuta reciproc, la fel si noi oamenii putem sa ne sustinem, astfel incat sa devenim o mare familie. Nu a lipsit nici vizualizarea prin meditatia ghidata de terapeuta Ileana Vlăduţ, ce i-a ajutat pe copii sa aduca mai aproape de realitate cele invatate.

Si toate acestea dupa ce, de dimineata, doamna educatoare Zoe Briceag i-a familiarizat pe copii cu girafa si hrana ei preferata – frunzele de Accacia.

„Dau timpul inapoi si imi dau seama cat de mult conteaza o minte deschisa si accesul la informatii, pentru a pregati copiii din timp, intr-un mod captivant si placut, astfel incat sa creasca sanatosi din punct de vedere emotional, stiind ca sunt mereu sustinuti ca sa infloreasca si sa zboare, precum floarea si fluturele, pastrandu-si stilul unic si original. Zbor si culoare  – e reţeta de transformare a ceea ce ştim că suntem, în ceea ce am putea fi. Învatam să ne deschidem precum florile şi să ne transformăm precum omida în future.” – Ileana Vlăduț, terapeută BFRP remedii florale .http://perfectlotus.ro/

Evenimentul lunar “MAGIA APEI INFORMATE” este organizat de Clubul Media https://clubulmedia.ro/ și Portalul PR Spiritual TOT CEEA CE ESTE https://totceeaceeste.ro/.

You may also read!

REȚETA ZILEI de 23 aprilie pentru a FI OM

Află zilnic mesajul OMULUI și mesajul INIMII prin „REȚETA ILENUCĂI”. Vei afla reteta optima pentru fiecare zi. Mesajele vin sub forma a doua chei

Read More...

„Florar” este luna ierburilor, a florilor ornamentale și de leac

Cu multa generozitate, luna mai ne pune la dispozitie numeroase plante benefice sanatatii. Printre acestea se afla și o

Read More...

REȚETA ZILEI de 22 aprilie pentru a FI OM

Indiferent ca e vorba de cine esti in familie, la job sau in business, Ileana Vlăduț, terapeut holistic, îți

Read More...

Mobile Sliding Menu