Totul despre multibusiness, cu Vivian Stroe

Despre multibusiness  –  Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33 l-a avut ca invitat pe omul de afaceri Vivian Stroe,

Fondatorul SGV Group, informează Revista Sport Magazin.

Moderatorii Romeo Chiriac și

Mihai Igiroșanu au vorbit în cadrul emisiunii despre povestea omului de afaceri Vivian Stroe, care poate fi lejer subiectul unui film de succes.

Vivian a vorbit în cadrul emisiunii despre cum să pornești, iar apoi să susții și să eficientizezi o afacere cu mai multe ramuri. Omul care a început totul aproape în joacă, conduce afaceri bine gestionate și profitabile în domeniul curieratului, SGV Group. Dar și a service-urilor, transportului, mobilei și, mai nou, al impresariatului sportiv.

De altfel, povestea ultimei inițiative de business, SGV Impresariat și Management Sportiv, a constituit unul dintre subiectele importante ale discuției și poveștilor invitatului special al emisiunii.

Foto – Andrei Ștefan (Astra) semnează cu Firma de Impresariat SGV

Mai ales că birourile firmei au găzduit deja parafarea primelor contracte cu fotbaliști dornici să-și găsească direcția potrivită în carieră.

De asemenea, terapeuta Ileana Vlăduț a prezentat rubrica Alegeri Potrivite

Astrul trezirii Neptun, ne mai insoteste doua zile in care putem identifica noi perspective de a face lucrurile. Energia generala a momentului este cea a comuniunii, iar grija fata de tot ceea ce ne inconjoara este mai accentuata.  Posibil sa nu ne placa ierarhiile, ci sa incercam sa ne orientam mai  mult spre orizontala, spre cei cu care rezonam pe aceeasi lungime de unda.