Emoțiile reale pe BeReal. Frumusețea vine din interior

Noua rețea socială, BeReal, desemnată aplicația anului de către AppStore, este o platformă care încurajează interacțiunile reale și socializarea nefiltrată.

Ana Morodan, Emily Burghelea, Nicolle Stănese, Diana Pârvu, Marilu Dobrescu și Ana Udrea sunt cele 6 ambasadoare BioSil care răspund provocării de 7 zile de #EmoțiiReale pe BeReal.

Promotor al ideii că frumusețea vine din interior, sub umbrela Emoții fără filtru, BioSil derulează în perioada 16 ianuarie- 25 februarie, campania #EmoțiiReale, provocându-le pe femeile din România să se exprime emoțional în 2023.  BioSil își propune să inspire femeile din România să-și exprime zilnic frumusețea, așa cum simt și doresc.

Firma este primul generator avansat de colagen, este 100% vegan, fără organisme modificate genetic, fără coloranți, arome, îndulcitori sau gluten. Fabricat în Belgia și premiat internațional. BioSil® păstrează rezervele de tinerețe ale pielii, stimulând producția de: colagen, elastină și cheratină. În plus, protejează fibrele de colagen deja existente împotriva ruperii (care apare odată cu vârsta). Formula ch-OSA® are biodisponibilitate crescută, cu 226% mai mare decât placebo.

BioSil a lansat provocarea #EmoțiiReale, în care ambasadoarele campaniei postează în fiecare zi pe platforma socială BeReal. Campania se desfășoară sub formă de leapșa pe parcursul celor 6 săptămâni, în fiecare săptămână contul fiind preluat de o nouă ambasadoare.

_KV Biosil Campanie #EmotiiReale

În fiecare zi, la o anumită oră, aleasă de către BeReal, aceeași pentru toată lumea, aplicația te anunță că ai 2 minute să postezi un BeReal, adică o fotografie duală, front-back, cu ce faci tu atunci. Și doar dacă postezi tu, poți vedea ce au postat și ceilalți. Timp de 6 săptămâni, avem un ambasador de brand pe săptămână, postând câte o poză pe zi pe BeReal Biosil, însoțită de o descriere foarte succintă legată de emoția zilei (Oana Preda, Group Account Director @CirclesColab).

Fotografiile sunt împărtășite de reprezentantele brandului în fiecare zi, iar la finalul lunii februarie, BioSil organizează o ședință foto-video cu cele 6 ambasadoare și câștigătoarea desemnată în cadrul campaniei. Cu ajutorul celor 7 femei, Biosil creează albumul #EmoțiiReale, cu fotografii personale pentru fiecare beneficiu – piele, păr, unghii și articulații.

Despre BioSil

BioSil®, primul generator avansat de colagen, fabricat în Belgia și premiat internațional, conține formula patentată ch-OSA®. Acidul ortosilicic stabilizat pe colină – ch-OSA® joacă un rol crucial în eliberarea de siliciu către celulele corpului, reprezentând sursa majoră din acest microelement. Conform cercetărilor, complexul ch-OSA® crește elasticitatea pielii cu 89% și reduce ridurile superficiale și profunde cu 30% în 20 de săptămâni.

 

Cuvinte cheie