Evenimente premium pentru afacerea ta, alături de PRIA. Emisiune Business Philosophy

Invitata emisiunii „Business Philosophy”, de la Canal 33, a fost astăzi Raluca Voivozeanu, Founder & CEO PRIA, agenţie cu o experienţă de peste 10 ani în organizarea evenimentelor premium.

Conferinţe premium dedicate mediului de afaceri

Ȋn cadrul emisiunii prezentate de Ileana Vlăduţ, invitata Raluca Voivozeanu ne-a dezvăluit cȃteva dintre secretele succesului evenimentelor şi brandului PRIA:

„Aducem informaţiile de ultimă oră şi urmărim trend-urile în business, healthcare şi lifestyle, astfel încât evenimentul dvs. să fie unul de succes. Discutăm despre organizarea şi conceptualizarea evenimentelor în toate segmentele de business. Echipa Pria găseşte mereu cele mai bune metode pentru a garanta şi a concepe un eveniment special, invitȃnd cei mai importanţi speakeri, reunind în audienţă participanţi care corespund cu target-ul de business, fie că este vorba de o gală, o conferinţă, un training, o competiţie sportivă sau un eveniment de lansare produse.”

Am abordat subiecte precum:

– consultanţa privind organizarea evenimentelor premium;

– medierea ȋntre instituţiile statului, factorii de decizie şi mediul de afaceri;

– networking-ul şi cum aducem ȋmpreună oameni de afaceri şi instituţii.

Vizionează integral emisiunea Business Philosophy –  ‘Cel mai potrivit eveniment pentru afacerea ta”:

Accesează calendarul evenimentelor PRIA pentru a fi la curent cu trendurile din business.

De ce PRIAevents?

Echipa PRIAevents este o echipă puternică, orientată spre business, organizează de peste 10 ani evenimente cu acurateţe şi pasiune.

Membrii echipei au creat – de la idee la implementare – peste 250 de evenimente cu peste 1500 de speakeri și cu peste 30 000 de participanți.

PRIAevents are epertiză în organizarea și conceptualizarea evenimentelor în toate segmentele de business – macroeconomie, finanțe-banci, fonuri europene, sănătate și pharma, pensii private și asigurări, agriculltură, avocatură, IT&C, retail, construcții și imobiliare, fashion, CSR etc