Există căi mai bune prin care să faci față anxietății induse de pandemie

Mai întâi, e crucial să ai o rutină de care să te și poți ține. În al doilea rând, fii blând cu tine. Nu trebuie să înveți cinci limbi străine, să repari toate rafturile și să devii bucătar. Trebuie să ai grijă de tine și de cei din viața ta.

Trebuie să ai grijă de tine și de cei din viața ta. Amintește-și, conexiunea e crucială. „Întâlnește-te” regulat cu oamenii cu care-ți place să vorbești și-ți ridică moralul. Și ia-ți un moment zilnic în care să conștientizezi un lucru pe care l-ai făcut cu drag în ziua respectivă și ceva ce nu ai vrea să mai repeți de mâine. În final, recunoaște-ți că e normal să fii anxios acum (nesiguranță = anxietate) și oferă-ți permisiunea să fii anxios și îngrijorat, dar cere ajutorul când ai nevoie de el. Întreabă-te dacă lucrurile pentru care-ți faci griji sunt sub controlul tău. Dacă nu, atunci lasă-le să treacă!

Foloseste remediul floral Bach de Cretisoara (Mimulus) pentru a scapa de frici cu motive cunoscute sau remediul  de plop tremurator (Aspen) contra anxietatii de anticipare sau a cosmarurilor nocturne.

Respira profund. Abdominal. Fa astfel de exercitii de respiratie in mod regulat si te vei observa efectul benefic asupra calmului mental si asupra starii tale de bine.

Nu mai spunem de solutii precum citit, ascultat muzica, vizionat un film bun. Presupunem ca ai avut destul timp liber, acum, pentru a le savura!

Si cum totul este trecator in viata si pandemia aceasta se va sfarsi.

Cuvinte cheie