Gina’s Dream, cea mai titratǎ felisǎ „sofisticatǎ” Maine Coon. Emisiune Business Philosophy

Gina’s Dream, cea mai titratǎ felisǎ „sofisticatǎ” Maine Coon. Emisiune Business Philosophy

Emisiunea „Business Philosophy”, de la Canal 33, i-a avut astazi ca invitați pe Gina si John Alban, fondatori ai felisei de exemplare Maine Coon „Gina’s Dream”.

Alături de noi, în studio, am avut și doi invitați surpriză: Seth & Wolf.

„PERFORMANȚA este o muncă titanică, un efort financiar și emoțional uriaș, goana după validarea standardului pisicilor născute în felisa noastră, atenția și grija de care au nevoie, preocuparea de sănătatea lor, toate astea nu pot fi obținute decât prin implicare 100% și pasiune pură” , ne-a declarat Gina.

Cel mai important rezultat recent obținut la ediția de primăvară SofistiCat (11-12 mai 2024) a fost Locul 1 pentru cea mai titrată felisă, cu un total de peste 23.000 puncte obținute în multe țări din Europa.

Exemplarele felisei Gina’s Dream au obținut:

102 nominalizari (situează pisica pe podium în finala),

36 Best în Show (cea mai buna pisica din concurs la categoria ei),

32 Best în Variety (cea mai buna pisica din grupa de culoare),

2 Junior Winner (Lord si Pearl),

1 nominalizare pe podium la campionatul mondial de la Strassburg (Gin Tonic),

2 nom (Lady Ana și Adonis) și

1 Biv (Gloria) la campionatul mediteranean de la Opatija,

1 nom (Lord) și 1 biv (Bastet) la campionatul North Sea Winner de la New Vennep,

2 Național Winner (Gin Tonic și Leo) .

La TOP Cats:  locul 1 felisa , loc 2 kitten( Pearl) , loc 3 juniori( Lady Diana), loc 1 cu Cuib L cu peste 12 Best în show, loc 2 neuter male cu Gin Tonic, loc 3 neuter male cu Leo, loc 2 neuter female cu Theresa.

La TOP Super Cats: s-au acordat 15 locuri în România dintre care 4 au fost obținute de pisicile noastre (Lady Ana, Lady Diana, Pearl și Gin Tonic).

Am vorbit despre terapia emoțiilor la pisici, despre competițiile feline, frumusețea și afecțiunea „uriașului bland” și despre cum se încadrează el în viața cuplului Alban.

Ȋn cadrul emisiunii am aflat cum aratǎ viaţa lor „ȋntre turnee”, la competiţii, dar si acasǎ, la felisǎ, care sunt tainele procesului de creare – concepere a noilor campioni, cum ne pot ȋmbunǎtǎţi viaţa pisicile Maine Coon, dar şi multe altele detalii din industira competiţiilor de profil.

Rasa de pisici Maine Coon a apărut pentru prima dată în America de Nord, statul Maine (de une îi provine și numele). Mai este denumita si “Uriașul Blând” datorită faptului că este cea mai mare pisică domestică și pentru că este sociabilă.