Iertarea este abecedarul vieții

Fără a știi  acest ABC nu putem comunica corect, iar comunicarea este o punte fundamentală către oamenii din jurul nostru, fără de care nicio relație nu poate exista.
Unde poți găsi acest abecedar? Chiar în inima ta. Nu e niciodată târziu pentru a-l învăța, dar este important să începi. Momentul potrivit este chiar acum.
De ce trebuie să îl cunoaștem? Ar fi putea fi o întrebare retorică, dar sunt aici să îți răspund.
🌞Cunoașterea acestui abecedar te va ajuta să te debarasezi de gânduri acuzatoare și de sentimentul greu de amărăciune, de resentimente și de povara mâniei.
🌞Te va propulsa într-un mod armonios dintr-un trecut întunecat într-un prezent ce ia naștere atât de frumos și totodată atât de necesar.
😥Atunci când nu iertăm, rămânem blocați în mrejele iluzorii ale trecutului și, deși, timpul trece, noi rămânem în același loc, oprindu-ne evoluția și sanșa de a trăi cu adevărat viața.
🌞Totodată, acest magic abecedar, te va conduce la descoperirea forței tale interioare și la adevărata și corecta atitudine de a răspunde provocărilor vieții.
❕Folosesc cuvântul magic, deoarece te va direcționa astfel încât să realizezi că atunci când acuzi pe cineva, tu renunți la puterea ta personală, întrucât proiectezi responsabilitatea sentimentelor tale asupra altei persoane.
🌞În plus, îți va spune că iertarea nu înseamnă acceptarea faptelor comise de cei din jurul tău. Actul iertării nu are nimic de-a face cu cealaltă persoană ori celelalte persoane, ci presupune eliberarea de durerea pe care ai experimentat-o și detașarea completă de un eveniment din trecut, care nu a făcut altceva decât să îți arate frumusețea si puterea sinelui tău interior.
🌞Acest abecedar există în universul tău interior, pentru a-ți spune și această idee forță: ,,E vital să știi că cu cât te ierți mai mult pe tine însuți/însăți, cu atât mai ușor îți este să îi ierți pe ceilalți.”
Să aveți zile pline de revelații!🤗
Ana-Maria Chiric
psiholog si terapeut

Acceseaza www.holisticsoma.ro pentru a vedea serviciile holistice oferite. Poti alege ce ti se potriveste mai bine: terapii, masaje, medicina integrativa, consiliere dezvoltare personala, ateliere desen mandale sau clase de yoga.