Tu crezi ca meriti de la viata tot ce e mai bun? Luna Noua in Scorpion are cheile raspunsului tau.

Luna Noua in Scorpion ~ Aliata renasterii noastre!
Luna Noua in Scorpion ~ Aliata renasterii noastre!

Luna Noua in Scorpion ~ Aliata renasterii noastre!

Luna Nouă in Scorpion din 18.11.2017, vine sa lumineze calea transformarii necesare pentru a trece cu succes intr-un nou ciclu al cresterii personale.

Mesajul ei este sa folosim la maxim energiile transformatoare care sunt disponibile pentru noi acum, pentru a ne deconditiona de limitarile trecutului si pentru a ne reafirma autenticitatea. Pentru a renaste mai vii ca niciodata este necesar sa ne asumam pana la Solstitiul de Iarna din 21.12.2017 un program de transformare profunda care sa ne realinieze la vibratia cea mai inalta a fiintei noastre.

Criteriile de lucru ale acestui program de transformare sunt:
~ Constientizarea a tot ce-am acumulat in acest an;
~ Inventarierea a tot ceea ce ne impovareaza, limiteaza, blocheaza energia in acest moment;
~ Curatarea energiilor vechi care nu ne mai sunt de folos;
~ Regenerarea fortelor printr-un progam de viata adecvat;
~ Activarea focului evolutiei printr-o practica care sa ne creasca vibratia si sa ne concentreze forta de reusita.

BULETINUL COSMOSULUI: 18 noiembrie 2017, 26 grade Scorpion,13:42 pm. Conjunctura cosmica de Luna Noua revarsa o energie exploziva pe pamant care sa sustina noile inceputuri. In semnul Scorpionului, aceasta Luna Noua impulsioneaza cu energia sa inceputul unui nou ciclu de Crestere Personala in urmatoarele 6 luni!

DIRECTIILE DE EVOLUTIE ALE LUNII NOI

Intra pe Poarta Transformarii! Schimbarea este inevitabilă acum, insa creșterea este opțională… Ca sa poti intra intr-un nou ciclu de crestere personala este necesar mai intai sa constientizezi si sa scoti la suprafata ceea ce te limiteaza, te face slab, vulnerabil si nefericit. De acea intreaba-te: ce blocaje, ce frici te impiedica sa cresti si sa evoluezi? Pe masura ce vei gasi raspunsuri la crizele cu care te confrunti, vei incepe sa te aliniezi cu ceea ce te ajuta sa cresti!

Analizeaza cum sunt schimburile tale energetice cu viata. Reflecteaza care sunt resursele tale in acest moment (timp, bani, energie, informatii, etc) si intreaba-te: le gestionezi corect, exista un schimb echitabil intre ceea ce oferi si ceea ce primesti, am suficiente resurse pentru a-mi implini nevoile si dorintele. Ma simt protejat in raport cu viata? Constientizeaza care sunt lipsurile si urmareste sa le intorci in favoarea ta.

Analizeaza schimburile energetice in relatiile tale. Reflecteaza daca schimburile relationale iti implinesc nevoile. Exista un echilibru intre ceea ce oferi si ceea ce primesti? Stii sa obtii intr-un mod corect ceea ce ai nevoie in relatii? Intreaba-te daca atragi experiente pozitive in relatiile cu ceilalti pentru a intelege ce schimbari trebuie sa faci in acest sens.

Alege cu discernamant persoanele in fata carora te deschizi intim. Este indicat sa fii atent și precaut in relatile intime cu ceilalti! Trebuie să alegem cu discernamant persoanele sau experientele in fața carora dorim sa ne deschidem. Este datoria noastră să facem alegeri intelepte si sa ne deschidem doar atunci cand consideram ca vom avea o experiență pozitivă in plan personal. De aceea reflecteaza in fata cui alegi de acum inainte sa-ti deschizi inima si fa curatenie acolo unde consideri ca este necesar.

Onoreaza mai intai de toate relatia cu tine. Ne dezonoram de fiecare data cand nu acceptam si nu ne asumam felul in care ne simtim si ne comportam. Este important sa fim sinceri cu noi insine, sa ne confruntam deschis cu greselile noastre, sa nu le bagam sub pres si sa ne asumam faptele. In acest fel, vom descoperi grauntele de aur din greselile noastre care ne va ajuta sa evoluam si care va face parte apoi din bogatia constiintei noastre.

Relatia pe care o ai cu tine o vei lua tot timpul in relatia cu un partener. Evolutia presupune erori, greseli, care ne fac sa ne simtim inconfortabili, vulberabili in fata celorlalti. Chiar daca suntem imperfecti, umbrele fac parte din calatoria sufletului nostru. Dincolo de erorile pe care le-am facut in aceasta viata trecatoare, este important sa ne scuturam de tendinta de a ne autoinvinovati si sa cautam sa onoram intr-un mod plin de iubire, relatia cu sufletul nostru.

Elibereaza-te de frica si de cosul psihologic negativ. Acum putem avea o conexiune mult mai puternica cu subconstientul nostru si putem scoate mai usor la suprafata blocajele emotionale si tiparele comportamentale negative. Doar eliberandu-ne sufletul de povara lor vom putea să atingem potențial cel mai inalt evolutiv pe care-l avem. Energia Scorpionului ne ajuta sa-i urmam deviza: nu mi-e frica de nimic! Aliniaza-te la Energia Abundentei! Puterea emotiilor si a cuvintelor de a atrage ceea ce ne dorim creste atunci cand eliberam negativitatea din fiinta noastra! Scorpionul ne reaminteste Legea Atractiei! Atragem ceea ce suntem la nivel energetic. Ca sa ne aliniem la vibratia Abundentei Universale este necesar sa eliberam acum cosul de gunoi psihologic negativ.

Constientizeaza-ti talentele care te pot ajuta sa ai succes? Analizeaza care sunt resursele, talentele, darurile, valorile care reprezinta bogatia ta interioara si creaza-ti teluri in care sa le pui sa lucreze pentru succesul tau in 2018. Pregateste-te sa intri in Ciclul Cresterii Personale si sa-ti creezi viitorul in urmatoarele 6 luni. Pentru a fi sigur ca te afli in directia corecta, raspunde-ti sincer la testul:

Tu crezi ca meriti de la viata tot ce e mai bun?
Luna Noua in Scorpion are cheile raspunsului tau.

Cu apreciere.

CERA PERE
Mastermind Astrology

WEBINAR DESCHIS TUTUROR

 
WEBINAR
Insamanteza succesul cresterii personale in 2018!

Luni, 20.11. 201, orele 19:30-21:00.

Este deschis tuturor celor care cred ca merita tot ce e mai bun in 2018 si care vor sa creeze semintele noului ciclu al Cresterii personale.

 

 

PENTRU INSCRIERE
~ Completati formularul de inscriere accesand link-ul https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfAfm4aCw1lJlQ7BcSs3dDfOvcsanFxFTzl1GfEZhdkLpSHmg/viewform
~ Veti primi apoi un e-mail de confirmare care va contine link-ul spre pagina online a webinarului.

Contact pentru informatii suplimentare Email: cerapere@gmail.com. Tel: 0749785921 Facebook: cerasellapereastrology http://cerasellapereastrology.com/

 

 

Cuvinte cheie