“Magia Apei Informate”, ediția a doua. Lumea e mai bună cu iubire și cu apă

“Magia Apei Informate”, ediția a doua. Lumea e mai bună cu iubire și cu apă
“Magia Apei Informate”, ediția a doua. Lumea e mai bună cu iubire și cu apă

A doua ediție a evenimentului “Magia Apei Informate”, organizat de Aqua Carpatica, a avut loc, marți, 28 februarie 2017, la ceainăria de la librăria Cărturești din Strada Pictor Arthur Verona. Dacă ediția din luna ianuarie a acestei campanii a fost pe tema spirituală dintre apă și Bobotează, cea de a doua ediție a tratat legătura dintre apă și iubire.

Despre latura emoțională și spirituală a consumatorilor

Directorul de comunicare Aqua Carpatica, Valentina Vesler, spune că Aqua Carpatica dorește prin aceste acțiuni să hrănească latura emoțională și spirituală a consumatorilor.  „Foarte multă lume s-a întrebat de ce facem acest demers și care este finalitatea acțiunii lunare ‘Magia Apei Informate’. Datorită brandului Aqua Carpatica ne putem întîlni, iar noi ne dorim să transmitem niște mesaje care împărtășesc aceeași dorință de frumos, de altceva decât sfera comercială. Foarte multe lucruri se întâmplă în viața brandurilor, foarte multe lucruri se fac pentru a le promova, dar foarte puține branduri încearcă să atingă latura emoțională și spirituală a ceea ce suntem noi consumatorii. Asta ca să justific puțin aceste acțiuni și de ce ne dorim și altceva în viața noastră decât mercantilism și vânzari. Pentru că dincolo de ființe care avem niște nevoi de bază, suntem ființe doritoare de frumos, care vor din ce în ce mai mult să-și hrănească spiritul și componenta afectivă”.

 Grijă pentru afecțiunea față de clienți

„S-au făcut foarte multe studii vizavi de comportamentul consumatorilor atunci când cumpără ceva. 90 la sută din alegeri sunt produse de subconștient, care s-a construit în ani. Nu e suficient să faci campanii de comunicare în niște medii, ci e foarte important cum faci și ce le spui oamenilor. E foarte importantă caliatea comunicării, afecțiunea și grija față de consumatori, pentru că valorile consumatorului se răsfrâng asupra ta. Până la urmă demersul e venit să schimbe puțin mentalitățile, să schimbe oamenii și mentaliatea acestora față de cum se poate transmite un mesaj. Apa vine dintr-un loc extraordinar, iar pe lângă activitățile noastre zilnice, noi avem grijă foarte mare de natură, față de locurile de unde vine. Apa este recoltată, nu o extragi, ci o culegi cu dragoste pentru semenii tăi. Este adusă cu atenție și cu iubire, plătind tributul tău față de locul de unde ai adus-o. Numai așa apa poate să aibă o viață mult mai lungă de acolo până în casele și în sufletele noastre”, a completat Directorul de comunicare Aqua Carpatica, Valentina Vesler.

Iubirea este pentru suflet așa cum este apa pentru trup

„Luna februarie este dedicată iubirii, prin sărbătoarea de Dragobete sau Valentine Day’s.  Călătorim și ne naștem în viață printr-un act de iubire, tot ceea ce facem se naște din iubire. Mergem cu ea în suflet și o împărtășim celorlalți. Am venit în această viață ca să împărtășim cu ceilalți tot ceea ce este frumos, să aducem partea noastră de iubire pe care am promis-o acestei lumi și să ne bucurăm cu toții de ea. Calea sufletului ne este totdeauna deschisă, dar uneori uităm de iubire. Chiar dacă există iubire din abundență peste tot, ne împovărăm cu emoții nedorite din cauza egoului și uităm de ea. Fără picătura noastră de iubire, de suflet, întregul ocean nu poate exista. Fiecare are rolul său unic și individual în acest mare angrenaj ocean de iubire. De obicei căutăm în afară iubire, când ea se găsește întotdeauna în interiorul nostru. Am uitam să o vedem și considerăm de multe ori că nu suntem vrednici de ea. O dăruim de foarte multe ori copiilor, plantelor sau animalelor. Dar ea trebuie oferită și celorlalți și trebuie să răspundem cu iubire la tot. Iubiea este pentru suflet așa cum este apa pentru trup”, a spus Ileana Vlăduț, terapeută BFRP remedii florale Bach (perfectlotus.ro).

Cu iubire și cu apă lumea e mai bună

„N-ar trebui să bem doar atunci când ne este foarte sete, ar trebui să ne hrănim trupul cu apa și iubire permanent.  Dacă ai apă, ai și iubire. Și invers. Ca să ne menținem sufletul curat, ar trebui să avem grijă permanent de noi și de emoțiile noastre. Nu ne trebuie un motiv special ca să împărtășim iubirea cu ceilalți, putem s-o facem dezinteresat oricând, nu numai cu copiii. Viața nu are rost fără iubire în sufletul nostru. Dumenzeu ne-a dat apă și o mare infuzie de iubire. Nu ar trebui să uităm lucrul acesta niciodată, să ne bucurăm zi de zi și, să-l împărtășim cu toată lumea, cu inima fericită, cu speranță în suflet, fiind recunoscători și împărtășind cât mai multă iubire. Faceți din iubire partener de viață și mai ales al sufletului și atunci puteți trece peste orice. Cu iubire și cu apă lumea e mai bună”, a adăugat Ileana Vlăduț.

Bilețele, muzică și lumânări

Nicolae Dumitru a completat acțiunea cu un adevărat recital la pian și a povestit despre legătura subtilă dintre muzică, iubire și apă. În cadrul evenimentului a fost proiectat un film despre originile Aqua Carpatica. Punctul culminant al evenimentului l-a constituit atunci când cei prezenți în ceainăria Librăriei Cărturești au fost invitați să scrie câteva idei pe tema legăturii dintre apă și iubire în ritmul melodiilor improvizate la pian de Nicolae Dumitru. După ce bilețelele au fost strânse, fiecare participant a aprins câte o lumânare în momentul când și-a auzit mesajul citit. Astfel, s-a creat o stare specială de energie, liniște și iubire.

Evenimentul, care a fost susținut de Aqua Carpatica și prezentat de Nicolae Dumitru, pianist și speaker, a fost organizat de Clubul Media (www.clubulmedia.ro) și portalul Tot Ceea Ce Este (www.TotCeeaCeEste.ro).

În luna martie va urma a treia ediție a festivalului “Magia Apei Informate”, susținut de Aqua Carpatica. Aceste evenimente doresc să marcheze sărbătoarea specifică a fiecărei luni a anului.

(FOTO:  GRUP GLAMOUR)

(R.C.)

 

Cuvinte cheie