Mango – antidotul perfect pentru pielea deshidratata si parul deteriorat

Fructul mango este plin de vitamine si minerale, iar in timp ce savurezi miezul gustos nu uita nici de sambure, care contine grasimi benefice si este utilizat pentru a obtine untul de mango, cu o consistenta cremoasa, perfecta pentru pielea uscata sau parul care se rupe usor.

Untul de mango este un ingredient cosmetic versatil, care poate fi utilizat atat singur, cat si in combinatie cu alte ingrediente pentru a crea noi retete pentru ingrijirea de exceptie a pielii. Are o textura usoara si cremoasa, se absoarbe usor in piele si se topeste imediat la atingere.

Parfumul lui subtil, pe care il poti trece cu vederea daca nu il mirosi foarte atent, il transforma intr-o alternativa ideala pentru untul de shea sau cel de cacao, care au un miros mult mai pregnant. Iata care sunt avantajele pe care ti le aduce untul cremos de mango:

Este un ingredient natural foarte dens din punct de vedere nutritiv. Procesul prin care se obtine untul de mango presupune presarea la rece a samburilor de mango, urmata de rafinarea la baie de aburi pentru a se pastra componentele hranitoare ale acestui unt.

Contine cantitati ridicate din vitaminele A si E, acizi grasi esentiali si antioxidanti naturali.

Este antidotul potrivit pentru pielea deshidratata si parul deteriorat.

Dupa cum organismul tau este hranit din interior prin intermediul alimentelor pe care le alegi, la fel si pielea trebuie protejata prin aplicarea unor ingrediente naturale emoliente. Untul de mango iti va mentine pielea sanatoasa, redandu-i stralucirea si elasticitatea.