Ochiul Florii Kanaloa (Huna)

In Dezvoltare spirituală, Gândul Zilei, TV Totceeaceeste On
- Updated

Legendele duc originile invataturilor Huna pana in Lemuria (civilizatia MU).


Huna este un tezaur de intelepciune practica reprezentat de meditatii, exercitii de respiratie si lucru energetic.

Dr.David Joshua Stone marturiseste in cartea sa despre Sistemul Huna: “Un eveniment remarcabil la care am ajuns in cercetarea mea pentru aceasta carte, a fost faptul ca invataturile egiptene in care m-am implicat prin a deveni initiat in Ordinul Melchizedek din dinastia a treia, au fost aproape cuvant cu cuvant invataturile Huna din Hawaii”.

Invataturile Huna nu constituie o religie, ci stiinta veche secreta care a ajuns in occident prin munca lui Max Freedom Long (1890-1971), student la psihologie, apoi timp de mai multi ani profesor in Hawaii si la un moment dat, membru al miscarii teosofice.

Huna se bazeaza pe invataturi care fusesera transmise numai prin traditie orala. Fiecare efort pe care Max Freedom Long l-a facut pentru a ajunge la invataturi nu l-au ajutat, intrucat cei cativa lideri Kahunas ramasi in Hawaii nu au vrut sa vorbeasca cu el. Pentru multi ani el a fost blocat in acest impas. In 1935 el a avut revelatia de a face o traducere proaspata a inregistrarilor unor cantece si rugaciuni pornind de la “radacina” cuvintelor. Limba hawaiiana este alcatuita din combinarea unor cuvinte-radacina foarte scurte. Aceasta modalitate a fost cheia care a deschis secretul detinut de magia faptelor Kahunas.

ESENTA invataturilor Huna este aceea ca omul este alcatuit din trei Euri sau minti: mintea subconstienta, mintea constienta si mintea supraconstienta. Mintea constienta- Sinele Mijlociu este o parte a omului, cu constienta de sine si capacitatea de a rationa. Mintea subconstienta- Sinele Inferior este depozitul intregii memorii si sediul emotiilor. Partea a treia este Sinele Superior, care se gaseste intr-un plan superior de constiinta si care construieste viitorul nostru pornind de la gandurile, sperantele si temerile Sinelor Mijlociu si Inferior.

Cheia pentru o viata implinita consta in armonizarea si integrarea subconstientului, constientului si Sinelui Superior.

“Nu exista nici o putere in afara ta pentru ca puterea lui Dumnezeu, Universul, lucreaza prin tine in viata ta. Tu esti canalul activ, mai mult sau mai putin constient, al acestei puteri, alegerile tale si deciziile tale doar o directioneaza. Nimeni nu poate avea putere asupra ta sau asupra destinului tau daca nu il lasi s-o faca”.

O regula de baza Huna este “Nu provoci durere, nu pacatuiesti”.

CELE SAPTE PRINCIPII Huna enumerate de catre Serge Kahili King:

Constienta: Lumea este ceea ce crezi tu ca este.

Libertatea: Nu exista limite.

Concentrarea: Energia curge acolo unde este atentia.

Persistenta: Acum este momentul puterii.

Iubirea: Sa iubesti inseamna sa fii fericit cu.

Increderea: Toata puterea vine din interior.

Intelepciunea: Eficacitatea este masura adevarului.

MANA este forta de viata si invatand sa o utilizezi, iti va permite sa realizezi vindecare si sa aduci schimbari in viata ta.

PRACTICA Huna aduce rezultate in dezvoltarea personala, o mai mare fericire, armonie, intelepciune, capacitatea de a influenta pozitiv destinul si manifestarea abundentei.

Huna este centrata in aici si acum. Se ocupa cu realitatea vietii de zi cu zi si dezvolta claritatea, calitatile inimii si curajul, creste constiinta spirituala.

Huna este minunata pentru vindecarea emotionala, caci invata peste secole despre puterea subconstientului, inainte de recunoasterea psihologiei din Vest si a tratamentului eficient pentru multe dintre bolile emotionale si mentale comune din zilele noastre.

Huna dezvolta o intelegere a modului in care Universul functioneaza cu adevarat si ofera o viziune centrata in iubire, prin care Omenirea, Natura si Divinul sunt parti armonioase ale unei comunitati cosmice.

Ochiul Florii Kanaloa (in imagine) – este considerat a fi nucleul Sinelui si ne arata ca fiecare om isi tese panza vietii asa cum este spre binele sau cel mai inalt, ca pe un ideal intre iubire si putere. Meditati  privind imaginea si concentrandu-va asupra centrului inmii !!!! Veti fi surprinsi de rezultat!

 

 

You may also read!

O bomboană de mașină, premiul oferit de către Dr. Oetker România!

An de an, Dr. Oetker România organizează campanii promoționale dedicate categoriei de ingrediente pentru prăjituri, în urma cărora participanții

Read More...

De la JuJutsu la Fitness si inapoi

Primul contact cu lumea artelor martiale l-am avut la varsta de 12 ani atunci cand parintii m-au inscris la

Read More...

Om Tare Tuttare Ture Soha – cea mai frumoasa mantra din lume. Te elibereaza de stres, anxietate si ganduri negative!

Aceasta mantra este cunoscuta in lumea intreaga si te ajuta sa experimentezi pacea si dragostea in forma ei deplina.

Read More...

Mobile Sliding Menu