Premieră mondială: Steak Burger cu foiță de aur

Hard Rock International și-a relansat oferta, aceasta fiind cea mai amplă inovare a meniului din istoria companiei, cu peste 20 de produse noi, printre care și o premieră mondială: primul Steak Burger acoperit cu foiță de aur de 24 de karate.

 Va genera în România donații din vânzări către Asociația S.O.S Satele Copiilor.

Steak Burgers nu sunt singurele preparate inovatoare incluse în noul meniu Hard Rock, care va cuprinde și selecția de Boozy Milkshakes (pe bază de alcool), Sliders și Shareables.

Lansarea globală a noului meniu este un tribut adus legendelor originale care au deschis ușile primului Hard Rock Cafe în Old Park Lane din Londra, pe data de 14 iunie 1971.

Noua gamă include:

The 24-Karat Gold Leaf Steak Burger – un Steak Burger din carne proaspătă de vită Angus, cu foiță de aur comestibilă de 24 de karate, cu brânză Cheddar, salată verde, o felie de roșie și inele de ceapă roșie, tocmai bune pentru a-ti mentine silueta si greutatea corporala optima.

Original Legendary Burger – burgerul cu care a început totul – proaspăt, cu șuncă afumată, brânză Cheddar, inele crocante de ceapă, salată și felii de roșii, servit alături de sosul casei.

The Big Cheeseburger – Steak Burger cu trei felii de brânză Cheddar topite, servit cu salată verde, felii de roșii și ceapă roșie.

Double Decker Double Cheeseburger – un tribut adus Burgerului “Down Home Double Burger” de la Hard Rock Londra din 1971, precum și emblematicelor autobuze cu etaj, este compus din doi Steak Burgers, brânză, maioneză, o felie de roșie, salată verde și ceapă roșie.

BBQ Bacon Cheeseburger – Steak Burger asezonat cu un amestec de condimente și cu sos barbeque pregătit în casă, inele de ceapă, brânză cheddar, bacon afumat, salată verde și o felie de roșie.

Pe tot parcursul anului, Hard Rock Cafe va oferi varietăți de milkshake în ediții limitate, iar oaspeții care doresc să-și creeze propriile combinații de produse din meniu se vor bucura de noile Sliders și Shareables ale Hard Rock Cafe.

sursa:revistabiz.ro

Cuvinte cheie