Salamul de biscuiti, prajitura copilariei noastre

Cu siguranță îți amintești și acum momentul când ai gustat prima oară salamul de biscuiți al bunicii. Nu ai cum să uiți consistență creamoasa a amestecului de biscuiți și rahat și nici gustul desăvârșit al pudrei de cacao alături de esența de rom, pe care le cauți de atunci în toate prăjiturile.

Salamul de biscuiți rămâne una din cele mai iubite prăjituri de la noi din țară, multe gospodine adaptând rețeta tradițională după gustul și ingredientele pe care le au la îndemână. Fie că se respectă rețeta tradițională, fie că se adaugă diverse alte ingrediente, salamul de biscuiți nu poate lipsi de la nicio masă în familie, fiind iubită în egală măsură de cei mari și de cei mici.

De-a lungul timpului, am descoperit și am testat cu toții diverse rețete de salam de biscuiți : clasic, cu trufe, cu sau fără stafide, cu coajă de lămâie sau de portocală, cu unt sau cu margarină. Toate sunt delicioase și pot fi pregătite și servite oricând, cu orice ocazie. Dar preferatul nostru rămâne întotdeauna salamul de biscuiți clasic, preparat simplu, din biscuiți populari, cacao și rahat.

Dacă nu ai însă timpul necesar pentru a pregăti rețeta preferată de salam de biscuiți, acum poți comanda salamul cu biscuiți feliat clasic, salamul cu biscuiți baton glazurat sau salamul de biscuiți cu trufe pe site-ul Food-Mall.ro.

Supermarket-ul online Food Mall îți propune dulciuri delicioase după rețete tradiționale, adaptate pentru stilul de viață modern. Ingredientele folosite sunt proaspete și de cea mai bună calitate, iar nucile, biscuiții spritati, pișcoturile și salamul de biscuiți reunite sub brandul Harley ajung la ține în cel mai scurt timp. Livrarea produselor este rapidă și gratuită la o comandă de peste 150 RON.

Clienții Food Mall se bucură de oferte exclusive disponibile doar pe site, unde pot găsi o varietate mare de produse și gramaje, de unde pot alege în funcție de nevoile și preferințele specifice. Fursecurile, nucile, napolitanele și salamul de biscuiți sunt perfecte pentru pachetul pentru scoală, se pot servi la o aniversare, sau se pot savura ca o mică gustare la cafeaua de dimineață.

Food-mall.ro este primul supermarket online din România de unde poți cumpăra tort de biscuiți simplu sau cu trufe, fursecuri tradiționale, nuci sau napolitane proaspete, la prețuri de fabrică.  Descoperă gustul desăvârșit al salamului de biscuiți făcut după rețeta originală comandându-l pe site-ul Food-Mall.ro.