Sâmbătă, 28 martie 2020, de Ora Pământului, stinge lumina pentru o ora De la ora 20:30 până la 21:30. #Connect2Earth

Sâmbătă, 28 martie, la 20:30 are loc Earth Hour (Ora Pământului), cea mai mare mișcare voluntară de mediu din istorie, cu rolul de a atrage atenția asupra problemelor planetei. În România se vor desfășura simultan mai multe activități online: Monica Davidescu va citi povești pentru copii, Dora Gaitanovici – una dintre cei patru finaliști de la Vocea României – va cânta live și va fi difuzat în premieră documentarul „Parcurile americane”.

Mai mulți artiști din România se alătură mișcării internaționale, pentru a îi ajuta pe cei de acasă în această perioadă să se simtă mai puțin izolați. Fie că citesc, cântă sau organizează vizionarea unui film, mesajul lor este același: indiferent de  granițe geografice, de fus orar, de distanțarea socială, nu suntem singuri – nici acum, nici atunci când luptăm pentru protejarea naturii.

Astfel, odată cu stingerea luminii de la ora 20:30, timp de o oră, WWF-România îndeamnă românii să se conecteze online alături de artiștii care vor transmite de acasă. Aceștia vor putea fi urmăriți atât pe pagina de Facebook WWF-România, cât și pe paginile proprii.

Stinge lumina de Ora Pământului, sâmbătă, 28 martie 2020, de la ora 20:30 până la 21:30, pentru a arăta că îți dorești să trăim în armonie cu natura. Avem nevoie urgent de o climă stabilă. Să ne unim forțele pentru a opri degradarea naturii! Protejăm natura, deoarece este aliatul nostru împotriva crizei climatice și este vitală pentru supraviețuirea, bunăstarea și fericirea noastră. #Connect2Earth

Cuvinte cheie