Serul, soluția ta pentru un păr sănătos!

Sezonul rece s-a încheiat, cel puțin calendaristic, și acest lucru ți-a afectat serios părul. Faptul că a trebuit să porți capul acoperit a făcut ca firul de păr să fie mai lipsit de strălucire, vârfurile s-au despicat, și alte probleme asemănătoare. Este timpul să te pregătești serios pentru lunile de vară, așa că începe să îți readuci părul la frumusețea naturală.

 

Produse speciale pentru fiecare tip de păr

 

Fiecare tip de păr are nevoie de anumite produse speciale, așa că nu alege chiar la întâmplare. Cu toate acestea, o mai mare atenție la hidratare și la produsele de stylish care folosesc căldura nu strică niciodată. De aceea, dacă vrei să îi oferi părului tău tratamentul de care are nevoie pentru a fi pur și simplu perfect, te-ai gândit vreodată să încerci serumuri Alfaparf?

 

Îngrijirea perfectă, de fiecare dată

 

Potrivit specialiștilor în domeniu, serurile de păr nu ar trebui să lipsească din ritualul tău de îngrijire a podoabei capilare, indiferent dacă porți părul lung sau scurt, îl vopsești sau nu. Serumurile au printre ingredientele lor aminoacizi, silicon și ceramide, fiind create special pentru toate tipurile de păr. După utilizarea lor, părul este mult mai strălucitor, plin de vitalitate și volum. Într-un cuvânt, este PERFECT!

 

Firul de păr este protejat

 

Cu ajutorul serului de păr potrivit, podoaba ta capilară este mult mai protejată, atât împotriva razelor puternice ale soarelui – fie pe timpul verii sau chiar iarna, dar și față de murdărie, poluare, sau alți factori interni care îi pot afecta frumusețea. Serurile sunt recomandate de specialiști în special în cazul femeilor a căror activitate se desfășoară preponderent în aer liber, deoarece ai parte de o protecție suplimentară.

 

Păr strălucitor, precum în reclame

 

Dacă și tu îți dorești un păr strălucitor precum cel din reclame, atunci să știi că serul este responsabil de această calitate. O sugestie pentru tine ar putea fi și un ser de strălucire Alfaparf Milano Semi Di Lino, cu ajutorul căruia ai parte de un păr nu doar plin de strălucire, ci și unul mult mai puternic, ușor de coafat și, evident, sănătos.

 

Cum folosești serurile de păr?

 

Dacă nu ai mai încercat un astfel de produs, avem câteva recomandări pentru tine. Astfel, mai întâi trebuie să vezi care este cel potrivit pentru tine, în funcție de tipul de păr. Apoi, urmează aplicarea acestuia. Recomandarea specialiștilor este ca această operațiune să aibă loc după baie, când părul este încă puțin umed. Mai întâi se umezesc vârfurile, după care foarte puțin pe lungimea părului. Atenție: nu aplica niciodată serul la rădăcină, deoarece îngrașă părul, iar acesta nu va mai avea acel look de revistă pe care ți-l dorești, ci dimpotrivă!

Nu este deloc greu să ai parte de acel păr frumos, sănătos și mătăsos! Trebuie doar să fii ceva mai atentă la modul în care ai grijă de podoaba ta capilară, pornind de la stilul alimentar și hidratarea, și continuând cu produsele de îngrijire sau de stylish potrivite. Nu trata totul cu superficialitate, iar rezultatele pozitive nu vor întârzia să apară!