De vorba cu Actorul Victor Yila, despre industria artistică Emisiune Business Philosophy

Emisiunea Business Philosophy  – Canal 33, ce va avea loc miercuri, 31 martie, de la ora 18:00, îl va avea ca invitat special pe actorul Victor Yila, care este și lector universitar.

Victor va vorbi în cadrul emisiunii care va fi moderată de Romeo Chiriac și Laurențiu Ciornei despre  cariera lui de actor și despre situația industriei artistice în perioada COVID-19.

A debutat la Teatrul TV în piesa Mincinosul, în ’92,  unde a jucat cu mari actori, printre care, Ștefan Iordache, Cornel Vulpe, Gheorghe Dinică sau Ștefan Bănică. Apoi a trecut la Teatrul de Comedie unde a jucat timp de 18 ani în piese mari, alături de Iurie Darie, Anca Pandrea sau George Mihăiță. Și a mai jucat 7 ani la Teatrul Național din Timișoara

 

De asemenea, a jucat în filme, în diverse show-uri TV și ne-a făcut să râdem de fiecare dată în rolurile pe care le-a interpretat la Grupul Vouă.

Victor este absolvent al Facultății de Geodezie, dar este și lector universitar, predând de aproximativ 25 ani la Universitatea Tehnică de Construcții București – FILS (Facultatea de Inginerie în Limbi Străine).

Tot în cadrul emisiunii Business Philosophy, terapeuta Ileana Vlăduț va prezenta rubrica „Alegeri potrivite”.

 

Cuvinte cheie