Surâs de vară la “Magia apei informate” ediția XXVI, cu Aqua Carpatica

In Dezvoltare spirituală, TV Totceeaceeste On
- Updated

La cea de-a douăzecişisasea ediție a evenimentului “Magia apei informate”, susținut de AQUA Carpatica, am continuat dezvelirea copilului interior, alaturi de copiii „Centrului Sfanta Cruce” din Soseaua Mihai Bravu nr. 259, Bucuresti.                                                  

Desi capricioasa, vremea ne-a surâs si ne-am jucat in curtea centrului. Cei mici sunt mereu inventivi si nu au nevoie de prea multe incurajari, ca sa faca din orice un nou mod de joaca.

De data aceasta, sticlele cu apa oferite de Aqua Carpatica ne-au ostoit setea dupa ce au fost transformate in material didactic si s-au “plimbat” prin cercurile colorate intinse pe asfalt.

Cum ploaia de vara ne-a prins din urma, cei mici au carat in clasa “materialul didactic”, cu … bascuanta galbena din dotare.

Un covrigel si un fursec au fost bine venite dupa joaca. Nu inainte de o scurta rugaciunea de multumire si recunostinta, spusa in grup, alaturi de doamna educatoare Eugenia Victoria Teodorescu, cea care isi pune zi de zi tot sufletul, cunoasterea si energia, astfel incat cei mici sa devina mai buni si mai instruiti.

Desenele cu delfini si balene – stapanii apelor, au fost frumos colorate de cei mici, dovedind inca o data cata inspiratie  si originalitate ne ofera …. varsta frageda! Invitata Ileana Vlăduț – terapeută remedii florale Bach (http://perfectlotus.ro/) a  fost alaturi de copii, cu muzica de relaxare, inspiratie  si acelasi sufet copilaros.

Am fost insotiti de micuta buburuza, care ne-a ajutat cu … APA fermecata, Aqua Carpatica!

   Evenimentul lunar “MAGIA APEI INFORMATE” este organizat de 

Asociatia Business Media Club (clubulmedia.ro) și Portalul PR Spiritual

         TOT CEEA CE ESTE (https://totceeaceeste.ro).

www.perfectlotus.ro  www.totceeaceeste.ro  www.clubulmedia.ro

You may also read!

De ce sa alegi terapia florala Bach

Ai probleme emotionale de mult timp? Suferi de atacuri de panica, anxietate de anticipare? In situatii stresante simti ca

Read More...

REȚETA ZILEI de 17 Octombrie pentru a FI OM

Află zilnic mesajul OMULUI și mesajul INIMII prin „REȚETA ILENUCĂI”. Vei afla reteta optima pentru fiecare zi. Mesajele vin sub forma a doua chei

Read More...

Scoate din vocabularul tau 3 expresii pe care le folosesti si iti afecteaza negativ viata!

Cum poate limbajul sa-ti saboteze sanatatea? Cum poate abilitatea ta de vindecare sa fie influentata de cuvintele pe care

Read More...

Mobile Sliding Menu