Top cele mai bune branduri anvelope – alege de pe Vadrexim.ro

Cum determinați care marca de anvelope este cea mai bună? Am analizat mai multe surse care evaluează anvelopele, de la agenții independente de rating pentru consumatori până la agenții de rating din industrie.

Lista de mai jos arată evaluările noastre calculate cele mai bune  mărci de anvelope.

Poti alege sa cumperi anvelope de pe vadrexim.ro , intodeauna gasesti aici produse de calitate la preturi dintre cele mai mici.

Clasamentul anvelopelor după marcă

  • Michelin este un producător multinațional francez de anvelope, care își desfășoară activitatea din 1889. Michelin este recunoscut ca al doilea producător de anvelope de pe planetă, în spatele gigantului Bridgestone și înaintea mărcilor precum Goodyear și Continental.

Michelin oferă 53 de modele de anvelope diferite pentru 2021, de la câștigătorul Golden Wrench pentru Best All Season CrossClimate2 până la Golden Wrench Winner pentru cea mai bună anvelopă de performanță, Pilot Sport S4.

Michelin are o reputație excelentă pentru a construi anvelope de calitate. Din acest motiv, Michelin este câștigătorul Cheie de Aur pentru cea mai bună marcă de anvelope.

  • Continental este un producător german de anvelope care lucrează de 150 de. Face parte dintr-un conglomerat multinațional masiv care oferă tot felul de subsisteme pentru aplicații de automobile și transport. Fabricarea anvelopelor este doar o fațetă a afacerii.

În general, este preocupat de producția de cauciucuri pentru automobile, cei de la  Continental au anvelope excelente de înaltă performanță, anvelope de turism și anvelope pentru camioane și SUV de utilizare medie, și nu atât pentru modelele extreme pentru teren noroiat și pentru toate terenurile.

  • Producătorul american de anvelope Goodyear s-a ocupat de construcția de anvelope încă de la inventarea vulcanizării. Fondată în 1898, este unul dintre cei mai buni patru producători de anvelope din lume de astăzi.

Goodyear are o gamă uluitoare de 85 de anvelope auto diferite, în orice, de la anvelope ultra-performante precum Eagle F1 Supercar, până la Radial LS, o anvelopă bugetară pentru toate anotimpurile pentru sedanuri. Aproximativ jumătate din anvelopele oferite de Goodyear sunt pentru camioane și SUV-uri, așa că există o gamă largă și acolo.

 

  • Producătorul milanez de anvelope Pirelli este în afaceri de aproape 150 de ani și a furnizat exclusiv anvelope pentru serii și evenimente europene importante de curse, inclusiv Grand Am Rolex Sports Car Series și FIA Formula One.

Pirelli are 63 de modele de pneuri, iar cea mai mare parte a reputației sale provine din producerea de anvelope de performanță ultra-înaltă pentru mașini exclusiviste de performanță și sport de lux. Cu toate acestea, Pirelli este și un producător remarcat de anvelope de ultimă generație pentru camioane și SUV-uri, cu linia de anvelope Scorpion. Are, de asemenea, o linie formidabilă de anvelope de șenile, precum și o gamă de anvelope de iarnă de performanță.

  • Hankook este cea mai tânără marcă de anvelope din lista noastră, lansându-se ca Chosun Tire Company în Coreea de Sud în 1941. Hankook – pronunția nativă a „coreeană” – a fost redenumită în 1968 și a început să vândă anvelope aici abia în anii 1990. .

Cu această scurtă istorie, totuși, Hankook a devenit o forță de fabricare a anvelopelor de luat în seamă, oferind o listă de 42 de modele diferite, desfășurate în linia de înaltă performanță Ventus, anvelopele Optimo și Kinergy pentru toate anotimpurile și anvelopele de turism și, recent, linia Dynapro pentru tot terenul și noroiul.