Umbrela ne tine departe de apa, noi vrem sa va imprietenim cu ea

In cadrul proiectului „Ape curate asumate”, sustinut de Aqua Crapatica, ne dorim ca tu sa cunoasti cat mai bine apa si sa contribui la pastrarea curateniei ei.

Marti, 10 februarie 2021, te invitam sa iti deschizi umbrela si sa sarbatoresti alaturi de noi stropii de ploaie care uda pamantul.

Unde? In „Parcul Florilor”, situat pe soseaua Pantelimon 285A din Bucuresti.

De ce am ales acesta zi funny? Pentru ca este „Ziua internationla a umbrelei” si, chiar daca umbrela ne tine departe de apa, noi vrem sa va imprietenim cu ea. Curcubeul rasare doar dupa ploaie, asa ca este nevoie de ea!

Chiar daca va fi soare afara si norii nu ne vor fi alaturi sau deasupra, ca sa ne ude, adu-ti umbrela cu tine si echipa Tot Ceea Ce Este te va recompensa cu o sticla de apa Aqua Carpatica. Acceptam umbrele colorate, transparente sau multicolore, de orice marime, forma sau design. Important este sa o aduci cu tine.

Da Share acestui articol si urmareste periodic postarile noastre. Fa proiectul „Ape curate asumate”cunoscut in comunitate si in grupul tau de prieteni. Trimite-ne poze cu apele vizitate si curatate de tine. Le primim pe adresa contact@totceeaceeste.ro.

Asuma-ti si tu o mica parte de contributie pentru a pastra apele Romaniei cat mai curate!

Evenimentul lunar “APE CURATE ASUMATE” este organizat  de Portalul PR Spiritual TOT CEEA CE ESTE (totceeaceeste.ro).