Alegerile potrivite ne sculptează cu iubire sufletul, cu strănepoata lui Brâncuși Emisiune Business Philosophy

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33, din 3 februarie, a avut-o ca invitată specială pe Ileana Vlăduț, strănepoata lui Constantin Brâncuși.

Ileana a discutat, impreuna cu moderatorul emisiunii, Romeo Chiriac, despre tema iubirii din operele maestrului Constantin Brâncuși, în anul în care se împlinesc 145 de ani de la nașterea marelui sculptor.

A mostenit pasiunea pentru desen si pentru vindecare. Acestea s-au transpus in viata Ilenei prin munca terapeutica pe care o desfasoara de peste 30 de ani, cat si prin imbinarea acesteia cu desenul, in cadrul atelierelor de desen mandale, pe care le foloseste ca suprt in lucrul cu subconstientul, pentru cultivarea creativitatii, pentru eliberarea emotiilor si tiparelor mentale negative si pentru vindecare.

Iubirea este o alegere, este intentia de a-ti pastra inima deschisa, indiferent cat de mult ai suferit, emotional, in trecutul tau.

Ne inchidem in noi atunci cand suntem raniti, dar nu putem trai in armonie cu noi insine si cu ceilalti decat atunci ramanem deschisi si primim ceea ce ne ofera viata, daca nu cu bratele deschise, macar cu mintea deschisa.

Pasiunea lui Brancusi pentru iubire si puritate, pentru esenta lucrurulor ,si-a pos amprenta in toate lucrarile sale. De aceea au darul de vindecare, conectandu-ne la aspectele noastre interioare cele mai frumoase, luminoase si profunde.

Fiecare dintre noi are de facut alegerile potrivite pentru Sine, astfel incat sa se poata manifesta autentic si cat mai deschis in toate ariile vietii sale.

Perioada aceasta este despre cum ne administram bunurile, emotiile, gandurile. Asadar, zile bune pentru a ne pune in ordine sau in directia potrivita energia personala.

Empatia fata de sine ne ajuta sa ne mentinem deschisi si sa avem compasiune, astfel incat sa tratam cu diplomatie interactiunile din relatii. Fie ele de iubire sau profesionale.

Flexibilitatea inimii sa ne insoteasca pe fiecare, pentru a ne gasi pacea interioara!

 

 

Cuvinte cheie