Vitality Open Tour este un turneu de suflet, organizat la o bază cochetă, spune arbitrul internațional Mihaela Testiban

Vitality Open Tour este un turneu de suflet, organizat la o bază cochetă, spune arbitrul internațional Mihaela Testiban

Arbitrul internațional Mihaela Testiban spune că Vitality Open Tour este un turneu de suflet, care se desfășoară la Tenis Club din Curtea de Argeș, o bază cochetă, la standarde internaționale, informează Revista Sport Magazin.

“Îmi face plăcere să reușesc să fiu arbitru principal la turnee interne și internaționale atât în România, cât și și străinătate. Dar în mod special îmi face deosebită plăcere să vin la turneele de la Tenis Club din Curtea de Argeș. Vitality Open Tour este un turneu de suflet. Baza este foarte cochetă, la standarde internaționale, cu o sală acoperită, unde se pot disputa partidele dacă vremea este nefavorabilă. Organizarea este excelentă, iar totul este făcut foarte bine, în cele mai mici detalii. Mă bucur că am această șansă să fiu invitată la Vitality Open Tour, un turneu foarte bine organizat la nivel international pentru categoria din care face parte“, a declarat arbitrul principal al tureului Vitality Open Tour, Mihaela Testiban.

În cursul acestei săptămâni, la Tenis Club Curtea de Argeș se dispută cea de a VI-a ediție a Vitality Open Tour, competiție de seniori din cadrul ITF World Tennis Tour, dotată cu premii de 15.000 de dolari. Turneu internațional la care concurează jucători din Bulgaria, Argentina, România, Italia, USA, Ucraina, Rusia, Maroc, Republica Moldova, Slovacia, Spania, Serbia, Macedonia și Muntenegru. Alexandar Lazarov (Bulgaria) este favorit 1, Hernan Casanova (Argentina) – 2, iar românii Nicolae Frunză – , Mircea Jecan – 7, Filip Jianu – 9.

Pe site-ul Turneului – http://www.astenisclub.ro/vitalityopentour, cât și în social media – pagina de Facebook Tennis Junior Stars se vor regăsi știri și informații actualizate pe toată durata desfășurării competiției. Organizatorul Vitality Open Tour este Tenis Club Curtea de Argeș, iar partenerul oficial al turneului este Dr. Oetker România. Parteneri media sunt Radio Argeș Expres și Ziarul Argeș Expres, iar promotorul turneului este SCG-Smart Corporation Group.