Cum sa ajungi la TINE/SINE!

Convingerile ne determina comportamentul atata timp cat nu suntem constienti de ele. Unele dintre acestea nu ne mai sunt de folos, deoarece am invatat lectia pe care au venit sa ne-o arate. Fii fexibil si detaseaza-te de ceea ce nu-ti mai serveste. Invata sa dai drumul, astfel incat viata ta sa isi largeasca limitarie si limitele spre noi orizonturi.
Daca nu dai drumul la ceea ce crezi ca esti, nu vei afla niciodata ceea ce ai putea fi.

Templul sufletului in aceasta viata este corpul tau. Ingrijeste-l si ofera-i respectul ce i se cuvine.

Reconfigurarea armonioasa a corpurilor tale (fizic, energetic, mental, emotional, spiritual) poate avea loc doar atunci cand ele sunt aliniate. Doar atunci raspunsurile ti se clarifica si ideile tale se vor structura. Orice lucru de valoare se ascunde inauntrul formei, inauntrul corpului tau. E necesar sa dezvelesti acele straturi care momentan te … acopera. Uneori o poti face singur, alteori ai nevoie de putin ajutor.

Foloseste remediile florale Bach CERATO, pentru cresterea increderii in propria intuitie, CLEMATIS (Vita alba) pentru mai multa claritate si CICORY (Cicoare) pentru eliberarea de atasamente. Pentru alte emotii gasesti remediile aici: https://www.slabirehipnoza.ro/copy-of-reconectarea-personala sau aici http://perfectlotus.ro/despre-remedii-florale-bach/

In urmatoarele zile atentia ne va fi indreptata spre zona COLONULUI si pe aminoacidul IZOLEUCINA, ce participă la sinteza hemoglobinei, reglează nivelul de glucoză din sânge, grăbeşte recuperarea organismului după operaţii sau răni. Consuma ALIMENTE bogate in aminoacidul IZOLEUCINA: albuş de ou, soia, lapte, carne, alune, nuci, seminţe de dovleac, mazăre, linte, fasole, peşte, brânză, seminte de in, de floarea-soarelui și de susan.

Pasarile si animalele TOTEM care vin ca mesageri in aceasta perioada, indiferent ca-ti apar in vis sau in realitatea cotidiana, sunt CUCUL si HIPOPOTAMUL, iar piatra/mineralul perioadei este FIERUL… cel care ne da directia busolei interioare. :))) Poti intelege mesajul pe care vor sa ti-l transmita, observandu-ti gandurile, imaginile sau senzatiile ce iti apar in corp.

Daca esti pregatit sa te redescoperi intr-o varianta PERSONALA optima pentru tine, iti pot fi alaturi pentru ghidare si sustinere in acest proces de eliberare a blocajelor de natura emotionala, mentala, sufleteasca sau spirituala.

Te invit in acesta calatorie de cunoastere si de eliberare a propriului tau Sine. Iti reamintesc ca „retetele” universale de vindecare funtioneaza doar daca sunt aplicate la particularitatile si nevoile tale specifice, individuale.
De aceea vom parcurge impreuna pasii necesari, prin care sa pui de acord personalitatea ta cu designul tau interior, astfel incat coflictele si dizarmonia sa fie eliberate.

Poti alege sa o faci in cadrul unor sedinte de terapie individuala sau poti participa la evenimentele lunare de grup „Slim Start – recucereste-ti greutatea si viata”, avand ca tematica redobandirea puterii personale asupra corpului tau si a vietii tale. Gasesti detalii despre urmatorul eveniment aici: https://www.facebook.com/events/229337834639174/

Poti afla mai multe detalii despre remedii si terapii, ori despre calendarul urmatoarelor evenimente accesand blogul https://www.slabirehipnoza.ro/ sau prin subscrierea la newsletter.

Slabeste cu succes limitarile, hranind constient trupul, mintea, sufletul si spiritul.

Iti multumesc pentru ca esti pe drumul regasirii de Sine
si daca rezonezi cu calea mea, te invit sa facem mai departe pasii impreuna.

Ileana Vladut
Terapeut holistic & coach
Tel. 0722876801

www.perfectlotus.ro
www.slabirehipnoza.ro
https://www.facebook.com/TerapieRemediiBach

Cuvinte cheie