Ziua Mondială a Măgarului este sărbătorită astăzi la Grădina Zoologică Brașov

Ziua Mondială a Măgarului va fi sărbătorită la Grădina Zoologică Brașov miercuri, 8 mai, începând cu ora 10:00.

„Prin acest eveniment ne dorim să subliniem importanța unei relații echilibrate și respectuoase între om și natură, cu un accent deosebit asupra rolului măgarului în diversitatea biologică, istorie și cultura umană.
Astfel, începând cu ora 10:00 vă invităm să descoperiți motivele pentru care măgarii sunt atât de speciali și de indispensabili pentru mediul înconjurător și pentru societatea umană, iar de la 10:30 până la 15:30 continuăm distracția cu multe jocuri captivante și ateliere creative”, a transmis Grădina Zoologică Brașov.

Sărbătorit de Ziua Mondială a Măgarului este măgărușul Evelin, în vârstă de 29 de ani, unul dintre cei mai vechi locatari ai Grădinii Zoo. Doritorii au ocazia să îl adopte, simbolic, prin intermediul programului ”Adoptă la zoo, conservă în natură”, alăturându-se astfel părinților adoptivi existenți.

Persoanele interesate pot găsi mai multe informații și detalii despre procedurile de adopție pe pagina programului https://zoobrasov.ro/adoptie-animale-zoo/ sau se pot adresa direct personalului zoo.

Cuvinte cheie