10 motive pentru care să urmezi un curs de instructor de fitness!

10 motive pentru care să urmezi un curs de instructor de fitness!

Dacă eşti pasionat de sport, fitness sau de un stil de viaţa sănătos sau să ajungi să antrenezi şi să faci din asta un business profitabil, poţi începe prin a te înscrie la cursurile unei şcoli de fitness.

Care sunt principalele motive  pentru care să urmezi cursul de personal trainer?

1. O carieră în fitness este plină de satisfacții. Începeți prin a învăța elementele de bază dar și complexe, dar știți că succesul necesită mai mult.

2. Asociația Succes în Educație și Sport – ASES organizează în prezent curs de instructor de fitness autorizat.  >>> https://asociatiasucces.ro/curs-de-instructor-fitness/

3. Cursul este autorizat de Ministerul Muncii și Ministerul Educației prin Autoritatea Națională pentru Calificări.

4. Acest curs vă dă posibilitatea să lucrați legal ca și instructor de fitness, atât în România cât și în străinătate.

5. Certificarea reprezintă fundamentul pentru carieră pe termen lung.

6. Aceste cursuri vă permit să vă dezvoltați cariera în domeniul fitness, lărgind abilitățile cu un domeniu mai specializat, permițându-vă să vă construiți portofoliul și să învățați lucruri noi. Puteți alege dintr-o gamă de cursuri și zone de interes aici.

7. Antrenorii personali au ore flexibile, fac ceea ce iubesc și ajută persoanele să-și atingă obiectivele de fitness și să simtă cele mai bune rezultate.

8. Prețul cursului de instructor de fitness/personal trainer este unul avantajos în raport cu serviciile oferite!

9. Durata cursurilor este de o lună de zile, acestea sunt împarțite pe teorie și practică, fiind pus accent suplimentar pe partea practică unde toți cursanții beneficiază de acces la un centru de fitness modern, echipat cu aparatura modernă dar și abonament gratuit pe perioada cursului pentru a se pregăti suplimentar.

10. La finalul cursului se susține un examen și în urma absolvirii acestuia se obține certificatul de absolvire cu recunoaștere națională și internațională.

 

Cursul de instructor fitness/personal trainer este util atat pentru cei care doresc să acumuleze informații pe care să le puna în practică în propriile antrenamente și să se dezvolte dar și pentru cei care sunt în căutarea unui viitor loc de muncă.

 

Aveți posibilitatea de a urma singurul curs recunoscut de instructor fitness non-profit din România organizat de Asociația Succes în Educație și Sport >>> https://asociatiasucces.ro/curs-de-instructor-fitness/

 

Dacă vrei să afli mai multe detalii intra pe linkul următor şi fă primul pas pentru cariera ta în fitness —–>>>>https://asociatiasucces.ro/curs-de-instructor-fitness/ sau viteaza pagina de Facebook a Asociației Succes în Educație și Sport pentru a fi la curent cu cele mai noi informaţii despre cursuri (https://www.facebook.com/asociatiasucces/)

Cuvinte cheie