Instructorul de fitness – un hobby ce poate fi transformat in cariera!

In Succes Press & PR On
- Updated

Ai inceput sa mergi la sala, sa te documentezi cu privire la planurile de antrenament cele mai eficiente, te simti bine atunci cand faci sport?
Atunci este timpul sa te gandesti serios daca vrei sa iti transformi un hobby intr-o cariera de succes!
Sportul este intr-o continua dezvoltare, salile de fitness fiind prezente in toate orasele din tara, iar nevoia de instructori este din ce in ce mai mare.
Pentru a deveni un instructor de fitness este necesar sa ai parte de o pregatire profesionala in acest sens, respectiv sa urmezi cursurile unei scoli de fitness.
Important este ca aceste cursuri sa fie autorizate de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, pentru a obtine la final un certificat recunoscut pe piata muncii, atat in Romania cat si in strainatate.
Poti alege pe viitor sa fii angajat / colaborator cu o sala de fitness sau sa iti gasesti singur clientii pe care sa ii antrenezi, ambele variante fiind la fel de bune.
Atunci cand o sa mergi la sala, o sa iti transformi placerea in munca si astfel conceptul de a merge la munca, dispare!
Este o meserie frumoasa, plina de satisfactii personale si profesionale, cautata pe piata muncii.
Fie ca ai 20 ani si abia ai terminat liceul sau 40 de ani, varsta este doar un numar, sportul este fara varsta!
Daca vrei sa urmezi un curs de instructor de fitness autorizat, iti recomandam Asociatia Succes in Educatie si Sport, click aici pentru detalii.

You may also read!

De ce sa alegi terapia florala Bach

Ai probleme emotionale de mult timp? Suferi de atacuri de panica, anxietate de anticipare? In situatii stresante simti ca

Read More...

REȚETA ZILEI de 17 Octombrie pentru a FI OM

Află zilnic mesajul OMULUI și mesajul INIMII prin „REȚETA ILENUCĂI”. Vei afla reteta optima pentru fiecare zi. Mesajele vin sub forma a doua chei

Read More...

Scoate din vocabularul tau 3 expresii pe care le folosesti si iti afecteaza negativ viata!

Cum poate limbajul sa-ti saboteze sanatatea? Cum poate abilitatea ta de vindecare sa fie influentata de cuvintele pe care

Read More...

Mobile Sliding Menu