Află AICI ce poziție sexuală ți se potrivește în funcție de ce desert preferi

În urma unui studiu, experții au stabilit că există o strânsă legătură între tipul de sexualitate caracteristic unei persoane și desertul pe care îl consideră cel mai bun. Probabil ai observat deja că mulți au tendința de a alege mereu același fel de prăjitură și că, doar în cazuri extrem de rare, se hotărăsc să îl schimbe. Acest tip de preferință poate indica o serie de aspecte semnificative, specifice categoriei în care se încadrează personalitatea ta și, implicit, felului în care te comporți în momentele intime.

 

Prin urmare, consistența și aspectul desertului tău preferat, precum și ingredientele conținute de acesta, pot transmite nenumărate mesaje cu privire la ceea ce te caracterizează din punct de vedere sexual și ți se potrivește cel mai bine.

 

Alege desertul tău preferat și descoperă poziția sexuală perfectă pentru tine

 

  • Macarons

 

Aceste mici prăjituri colorate și crocante sunt preferatele persoanelor care au o personalitate explozivă și energică și dau dovadă de o fantezie bogată. Specialiștii susțin că ele nu sunt caracterizate neapărat de altruism și că, uneori, se concentrează mai mult asupra propriilor nevoi. Din acest motiv, poziția 68, prin intermediul căreia unul dintre parteneri primește atenție totală, le stârnește cel mai mult interesul.

 

  • Tort de ciocolată

 

Potrivit experților, persoanele care adoră gustul pregnant al ciocolatei au tendința de a fi dominante, de a se impune în fața celorlalți și de a nu lăsa loc de compromisuri. Acestea au un caracter puternic și sunt capabile să facă alegeri cu ușurință, deoarece pot identifica rapid ceea ce le place sau nu. Prin urmare, dacă ai ales tortul dark extreme, orice poziție care îți permite să stai deasupra și să deții controlul este cea care ți se potrivește cel mai bine.

 

  • Tartă cu fructe

 

Acelea care preferă tarta cu fructe sunt persoane deschise, concentrate asupra nevoilor celuilalt, care iubesc jocurile și preludiul, în special când acesta începe cu poziția 69. Dacă nu poți renunța la cel mai fresh tip de desert, cel mai probabil ești lipsit complet de inhibiții și nu te ferești de accesoriile erotice. Iar în caz că se întâmplă din când în când să simți că nu ai îndeajuns de multă imaginație, poți să vezi aici o metodă de a ieși din zona convenționalului, indiferent dacă ești femeie și vrei să-i oferi un spectacol de neuitat iubitului tău sau ești bărbat și dorești să îți suprinzi partenera.

 

  • Tiramisù

 

Dacă adori această prăjitură ce are consistență cremoasă, poziția lotus, care implică o mișcare lentă și contact vizual cu partenerul, este cea care îți va oferi maximă satisfacție. Clasicul desert italian, care trebuie savurat pas cu pas pentru a simți combinația unică de cafea și mascarpone, este ideal pentru persoanele senzuale, care pun accentul pe atracție și seducție. Acestea iubesc jocurile provocatoare și preferă să facă lucrurile pe îndelete, fără prea multă grabă.

 

  • Brioșă

 

În cazul în care ai optat pentru un muffin pufos, înseamnă că faci parte din categoria persoanelor care nu îndrăgesc situațiile neașteptate și neconvenționale. Brioșele sunt prăjituri simple și gustoase, în același timp sunt perfecte pentru cei cu caracter conservator, care aleg ori de câte ori au ocazia poziția misionarului. Acest lucru nu înseamnă, așa cum se crede deseori în mod greșit, că ceea ce este clasic este, în mod obligatoriu, plictisitor. Din contră, tandrețea și romantismul nu vor fi niciodată anoste sau monotone.

 

Așadar, analizează cu atenție desertul pe care el sau ea îl alege la prima întâlnire! În acest fel, îți vei putea forma o părere privind compatibilitatea dintre voi pe plan sexual și vei afla dacă împărtășiți sau nu aceleași interese.

 

Sursa foto: shutterstock.com

 storyblocks.com

Cuvinte cheie