Alegeri potrivite in ritmuri muzicale cu DJ DEGIANNY. Emisiune Business Philosophy

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33, l-a avut astazi ca invitat special pe Gianni Dumitrașcu, cunoscut cu numele de scenă DJ DEGIANNY.

DEGIANNY, care este un nume important pe scena house progressive, cunoscut atât ca DJ, cât și ca producător de muzică electronică, a vorbit printre altele în cadrul emisiunii moderate de Romeo Chiriac despre cariera sa și industria muzicii electronice.

Iar la finalul anului 2020 a fost și DJ nr. 1 mondial în topurile acestei platforme. În paralel cu munca depusa în studiouri, DEGIANNY a concertat în diverse cluburi sau festivaluri din SUA, Spania, Franța, Japonia, Anglia, etc.

Vizioneaza inregistrarea emisiunii AICI.

Mai jos, rubrica ”Alegeri Potrivite” –  terapeut holistic Ileana Vlăduț

De vineri Mercur, astrul comunicarii, preda stafeta Lunii, astrul ce se ocupa cu emotiile si simtirea. In urmatoarele 8 zile ne analizam apele interioare.

Astazi, de luna plina, putem lasa in urma aspecte, emotii ce ne blocheaza si nu ne lasa sa ne detasam si sa vindecam rani si tipare provenite din trecut.

Tema universala este cea a echilibrului si a armoniei. Ne putem intreba cum ne simtim cu noi insine, ce simtim, unde anume in corp? Tonurile ne agita ne sacaie, ne scot din zona de confort. Unde anume le simtiti cel mai des si puternic? Analizati-le si, observandu-le treptat, le veti elibera din corp, pentru a nu mai crea disconfort sau boli, in ultima instanta.

Faceti alegerile potrivite si invatati  sa puneti filtre la sunetele si vorbele ce vin din exterior, dar si la cele venite din mintea voastra. Doar asa va fi mai multa liniste si relaxare in corp: daca e liniste in jur, cat si in capul nostru!

Aboneaza-te la canalul youtube si fii la curent cu noutatile despre ALEGERI POTRIVITE.