Alegeri Potrivite pentru armonia simturilor si personalizarea tratamentor ORL

Emisiunea Business Philosophy, de la Canal 33, l-a avut ca invitat special pe Prof. Dr. Caius-Codruţ Sarafoleanu – Doctor în Științe Medicale, șeful Clinicii O.R.L. Spitalul Clinic „Sfânta Maria”din București, șeful Disciplinei O.R.L. Facultatea de Medicină Dentară, București și profesor asociat al Universității de Medicină din Chișinău.

Prof. Dr. Caius-Codruţ Sarafoleanu a prezentat activitatea sa medicala, chirurgicala si de cercetare, în cadrul emisiunii moderate de Romeo Chiriac, vorbind despre situațiile întâlnite în tratamentul afecțiunilor ORL.

Vizioneaza inregistrarea emisiunii AICI.

Mai jos, rubrica ”Alegeri Potrivite” –  terapeut holistic Ileana Vlăduț

Tratam omul si nu boala, cum bine spunea Dr Edward Bach, cel care a perfectat sistemul de terapie florala, pentru echilibrarea planului psiho-emotional, care ii poarta numele.

Somatizam in corpul fizic boli, dar cauza profunda a acestora se afla in planul psiho-emotional. Simturile corpului (vaz, auz, miros,gust,tactil) sunt ca cei 5 hori care ne fura energia, deoarece ne focusam uneori in mod excesiv pe ceea ce se intampla in exteriorul nostru. Lasam tiparele de gandire si de comportament defectuoase sa ne conduca, nefiind constienti de ele. Tema universala este incepand din 1 iulie cea a dinamismului si a eliberarii.

O perioada tocmai buna pentru a ne elibera de aceste tipare comportamentale invatate sau mostenite, care ne deformeaza perceptia asupra realitatii, ducand la relatii si situatii inadecvate.

Jupier, astrul benefic, ne insoteste in urmatoarele zile sustinandu-ne in acest proces de a ne administra mai bine corpul, cat si alte bunuri materiale. Energiile stagnante din corp ne mentin inghetata energia vitala, iar forma corpului are de suferit. Se ingrasa, se deformeaza. Ne simtim obositi si infometati, iar oricat am manca, tot nu ne simtim satui. Se intampla asa deoarece sufletul este cel flamand de creativitate si nu corpul.

Sunetul, tonul vocii peroanelor cu care interactionam, este cel care ne va da batai de cap in aceste zile. Este cel care ne provoaca, atunci cand atinge punct sensibile in corpul nostru si scoate la suprafata tiparele care sunt de transformat. Nu va suparati pe mesager, ci observati-va pe voi insiva, starea emotionala, gandurile si reactiile pe care le aveti.

Faceti alegerile potrivite pentru a va creste autocontrolul si pentru a va gestiona mai bine corpul si psihicul, astfel invat sa fie in armonie.

Aboneaza-te la canalul youtube si fii la curent cu noutatile despre ALEGERI POTRIVITE!