Alegeri potrivite pentru educație ȋn sport. Ȋnotul ȋn ape limpezi cu Cezar Bădiță Emisiune Business Philosophy

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33, l-a avut astazi ca invitat special pe Cezar Bădiță, instructor de natație la Alexandreea Club Fitness & Spa, fost mare performer al înotului mondial.

Cezar a vorbit în cadrul emisiunii moderate de Laurențiu Ciornei despre participarea sportivilor români la Jocurile Olimpice și despre importanța covârșitoare pe care o are educația în sport.

Faptul că provine dintr-o familie consacrată de mari poloişti l-a direcţionat către nataţia de performanţă. Tatăl său, Alexandru Bădiţă, a participat cu naţionala României la Olimpiadele de la Melbourne şi de la Roma. Iar fratele, Horaţiu Bădiţă a fost prezent la JO de la Atlanta (1996), unde a luat startul în proba de înot 4×100 de metri liber.

Vizioneaza inregistrarea emisiunii AICI.

Mai jos, rubrica ”Alegeri Potrivite” –  terapeut holistic Ileana Vlăduț

Incepand de maine, timp de cinci zile, tema universala este cea a calauzirii si a virtutii. Vorbim de ghidarea si caluzirea date de un antrenor, un director, un maestru sau un prieten apropiat, pe care il admiram si il ascultam. Avem nevoie de modele, de leaderi pe care sa ii urmam. Este un comportament inradacinat genetic si nu doar in mentalitatea noastra. Reusim astfel sa depasim momentele grele, obstacolele. Avem puterea sa nu renuntam si sa ajungem la performanta.

Din acest weekend astrul comunicarii, Mercur, preda stafeta Lunii, stapana emotiilor si a apelor noastre interioare.

Este important sa facem alegerile potrivite, astfel incat sa imbinam mintea cu sufletul, pentru a urma calea armoniei si a usurintei.

Cu alte cuvinte, sa inotam in ape limpezi, lasandu-ne ghidati de oameni cu experienta.

Aboneaza-te la canalul youtube si fii la curent cu noutatile despre ALEGERI POTRIVITE!