Alegeri potrivite pentru un calator asumat. Turism si industria hoteliera in Romania Emisiunea Business Philosophy

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33, l-a avut astazi ca invitat special pe Andrei Istrate, CEO hotel „Ambasador” din București.

În cadrul emisiunii moderate de Romeo Chiriac, invitatul a oferit răspunsuri la multe întrebări generate de situația industriei hoteliere din România.

Andrei Istrate și-a dezvoltat  abilitățile de lider în business prin studii de profil, obținând Diploma de Master al Facultății de Drept și Administrare Publică din cadrul Universității Hyperion sI studii postuniversitare de specializare în Drept Civil și Comercial. Toate acestea l-au ajutat să schimbe cu ușurință “terenul de joc“, de la juridic și bancar, până să devină CEO al hotelului Ambasador din Capitală.

Vizioneaza inregistrarea emisiunii AICI.

Mai jos, rubrica ”Alegeri Potrivite” –  terapeut holistic Ileana Vlăduț

Tema universala actuala este cea a transmutarii. Incercam sa depasim suferinta si sa transformam trecutul intr-o varianta mai buna si pozitiva. Evoluam adaptandu-ne la situatiile si evenimentele noi pe care ni le ofera viata. Un exemplu concludent este chiar pandemia, care a schimbat viata tuturor, pe neasteptate.

Saturn, maestrul profesor, ne va insoti de vineri, aducand cu el lectia asumarii. Suntem responsabili sa facem ceea ce tine de noi insine si nu sa asteptam salvarea din exterior. Consecventa si pasii mici sunt utili!

Faceti alegerile potrivite, care sa dea directie vietii voastre, intr-un mod asumat.

Aboneaza-te la canalul youtube si fii la curent cu noutatile despre ALEGERI POTRIVITE

HTNNG