Influencerii digitali și Wi-Fi-ul astrelor. Cum facem domn’le campanii cu ele? Emisiune Business Philosophy

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33, de astazi, 24 martie, l-a avut ca invitat special pe Cristian China-Birta, zis Chinezu.

Fiind unul dintre cei mai cunoscuți oameni din digitalul românesc, cu o experiență de peste 15 ani în marketing, social media, blogging, Cristi ne-a vorbit despre cartea pe care a lansat-o „Ce ne facem, dom’le, cu influencerii ăștia?”

Cartea este destinată tuturor celor din zona de marketing, care vor să înțeleagă cât mai bine cum pot să folosească influencerii. Ne-a vorbit despre cele 10 frici ale companiilor, cine sunt influencerii, cum îi alegi, ce înseamnă o campanie cu influenceri, cum se desfășoară si multe altele.

Vizioneaza inregistrarea emisiunii AICI.

Tot în cadrul emisiunii, terapeuta Ileana Vlăduț a prezentat rubrica ”Alegeri Potrivite”.

Tema universala actuala este cea a OMNISCIENTEI si a clarvederii. Piedicile sunt opinia si judecata. Vezi tiparele. Te compari cu altii. Critici si cand iti iei prea in serios propriile pareri, incepi sa le aperi si te limitezi.

Solutia? Iesi din dualitate si nu mai cataloga totul ca alb-negru, bun- rau. Apeleaza la o REPROGRAMARE MENTALA, deschide-ti viziunea transcendenta!

De cele mai multe ori avem cate o opinie limitata de propriile noastre convingeri si idei. Acum este cazul sa fii deschis la ceva mai vast si mai amplu decat ” doar parerea” ta. 

Conceptul de retea globala a existat si va exista permanent. Asa a lasat-o natura. Copacii, animalele, oamenii,  cu totii au cate o retea. Fiecare specie are cel putin una, specifica ei. Unii stiu sa o foloseasca eficient, cate unii sunt deja experti si o imbunatatesc, o modernizeaza. Altii abia acum aud de ea sau abia invata sa o foloseasca … mai constient.

Fiecare face parte dintr-un intreg mai mare. Ne dezvoltam in cercuri si apoi urcam in spirala.

Astrele au si ele reteaua lor Wi-FI, de dinainte sa o inventam noi pe cea digitala. Comunica intre ele si cu noi de cand e lumea. Pe unele le auzim mai bine, fiind mai aproape de noi, pe altele abia invatam sa le intelegem si sa le decodificam limbajul, adaptandu-l la REALITATEA noastra actuala.

Facem permanent upgrad-uri in retea si in constiinta. Suntem pe acelasi drum. Unii sunt deja mai in fata, altii vin din spate. E loc pentru toata lumea. Atat pe piata influencerilor digitali, cat si pe cea a astrelor.

Cu Alegerile Potrivite, puteti fi mereu in flux!

Aboneaza-te la canalul youtube si fii la curent cu noutatile despre ALEGERI POTRIVITE!

Cuvinte cheie