Turneul Banatului la Padbol. Sportul născut în țara lui Messi!

Ce este mai exact padbolul? Când si unde a aparut pentru prima dată și în ce tări este prezent

Provenit din aceeași rădăcină cu fotbalul, padbolul a fost inventat și practicat prima dată pe continentul sud-american, în Argentina. Unde nevoia complementară de spectacol a fotbaliștilor a generat, organic, acest nou fenomen.

Padbolul are caracteristici totalmente aparte, îmbinând esența corelată a mai multor sporturi (fotbal, tenis, padel și squash). Este un sport dinamic și adaptat tehnologic la nevoile de stil de viață și la cerințele societății. Padbolul are priză la public și este ușor de transmis și la televiziune.

Circuitul Romanian Padbol Tour, aduce în premieră la Timișoara Turneul Banatului! (21-22 Mai, Shopping City Timișoara).

Este vorba despre un important turneu național de tip Open, unde echipe reprezentante ale mai multor orașe din țară își vor disputa supremația! Evenimentul are loc la Baza Sportivă Padbol Timișoara, din incinta Shopping City Mall.

Alexandrion Group, partener Padbol România în ultimii 3 ani, va fi alături și la dezvoltarea și promovarea acestui spectoaculos sport în Banat.

Pentru cei care nu au avut ocazia să joace padbol, sau nu au încă terenuri în orașele lor, le vom spune câte ceva despre padbol. Un sport care își reconfirmă de la an la an reputația de sport al secolului XXI.

 

VEZI CUM SE JOCĂ PADBOL

Înca de la inceput, Padbol s-a bucurat de un interes general. În anul 2012 a inceput să migreze in afara granițelor Argentinei. Iar la acest moment el s-a extins in peste 25 de țări de pe diferite continente.

Când a ajuns în România și care a fost impactul în rândul oamenilor din sport

Padbol a fost adus la noi în țară in 2015, de Elisabeta Gherghișan, care deține Licența Exclusivă  pe România.