Ziua Națională a pisicii în Statele Unite

Ziua Națională a pisicii, care este sărbătorită pe 29 Octombrie în Statele Unite, este o zi în care oamenii își iau timp pentru a aprecia pisica comună de uz casnic. Un animal care a fost în jurul oamenilor în ultimii 12.000 de ani.

Este momentul perfect al anului pentru a arăta aceste feline unele dragoste și adorație.Si hrana de calitate pentru animalele de companie dragi noua!

Sărbătorirea acestei zile este la fel de ușoară ca a face ceva frumos pentru pisica ta, pentru pisica vecinilor tăi sau pentru organizațiile de bunăstare a animalelor. De exemplu, puteți adopta o pisică dintr-un adăpost în această zi, puteți cumpăra pisicii dvs. o jucărie nouă distractivă sau delicatese, puteți ajuta o persoană în vârstă curățând cutia pentru pisici, puteți angaja un fotograf pentru a face o fotografie pisicii dvs. sau puteți petrece ceva timp voluntar la un adăpost local pentru pisici. Oricare dintre aceste lucruri sunt modalități minunate de a sărbători pisica și contribuția ei la noi oamenii. Ce vei face de Ziua Națională a pisicilor?

Cuvinte cheie